Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
o_pegazus_o #37933 üzenetére
....Önnek az esetek zömében közvetlenül a gyártó / disztribútor -tól küldjük a vásárolt terméket.....
.....A mi webáruházunkban vásárolt termékek általában Kínából érkeznek az ön címére a megrendelést követő átlagos 2 hét alatt. Minden termékünk a Magyar Posta által is követhető módon van elküldve, így a teljes folyamat végigkísérhető, kontrollálható.....Arra azért marha kíváncsi lennék, hogy miként adsz mondjuk nekem ÁFÁ-s számlát, ha az én címemre rendelt termék fennakad a magyar VÁMhatóságnál és kérik tőlem pl. a fizetési bizonylatot az ÁFA és VÁM kiszabására.. Tehát azt mondod, hogy TE kiállítasz egy olyan termékről számlát ami hivatalosan be sincs vételezve a TE vállalkozásodba. Ezt ugye érzed, hogy nem kerek?
A garit meg gondolom ugyan úgy intézed, mint bárki más. Fogod és visszaküldöd kínába, ha nem valami triviális, mondjuk SW-es hibája van. Ezzel nem is lenne baj, csak nem értem minek a púder...
-
djnice
veterán
válasz
Mit csinálsz akkor, amikor megállítják a vámon a megrendelő csomagját? Kifizeted neki az ÁFÁ-t?
A mixeshop pl. a cégünknek mindig elszámolható számlát állít ki, pedig nem kis tételben szoktunk rendelni... -
berigazek
őstag
válasz
Gratula mindenhez!
Egy kalappal neked és leszünk még partnerek,már most érdekel egy dolog... :-) -
válasz
Ne haragudj, de te hogy gariztatod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest