Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Amúgy igazad van ezzel a nyűgökkel,ami előjön mindig.Nekem csak egy Zte V970-em volt eddig.Azzal is meg voltam elégedve,csak a fényképezőjével készített képek gépen,monitoron nem voltak az igaziak,de ezek a képek több mint szépek.
Egy kicsit nekem még sok a 225+6$, de igaz lehet, hogy hamarosan jönnek a 8magosok és csökkenhetnek az árak? -
albinolynx
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Én ellenpélda vagyok. Amíg 5.3"-os note II klónom volt, elvoltam vele. Tény, hogy nagy kezem van.
Most viszont nem vennék újra 4-4.5" felettit. Használtam egy ideig 4"-os kijelzővel telefont, nem éreztem a negatívumot. Csodálkoztam rajta, nem tudnám megmagyarázni a miértjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest