- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- PLC programozás
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egész pontosan (225+6)*1,04 = $240
Amúgy ez a telefon nagyon sokáig $300 fölött, olyan $310-$320 környékén volt.
Csak mostanában csökkent emberi árra, mert különben a nyakukon rohadna, mert $300 ért már turbós, 2G ramos, fullhds csodákat kapsz, akár márkásat is.
Szóval nagyon jó ez most nekünk, hogy a felső-közép kategória egy példánya ilyen szintre süllyedt.
Kezeld úgy mint egy $300 as telefont és akkor máris nem olyan sok az ára
Én úgy vagyok vele, hogy inkább kifizetem azt a +$20, vagy másként nézve, "bevállalom a csak HD kijelzőt" ezért az árért, de a márka biztonságáért. Hisz mit ér egy $220-os telefon ami az őrületbe kerget a bugjaival?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest