-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Rich49 #34812 üzenetére
Egyszer majd megérjük azt, hogy nem a képzaj növelése lesz a cél az azonos érzékelő-lapkán elhelyezett minél több pixel miatt, (8 v 13 millió pixel ugyanakkora területen nagy általánosságban +5 millió képpontnyi zajt jelent, az azonos "lukon" beeső azonos mennyiségű foton miatt, meg nagyobb képméretet, viszont cserébe legalább jobban kell zajszűrni a képeket, így nem kell az "olajfestmény" effekt, mert elintézi a fényképező gyárilag), hanem egy tisztességes, optika, meg esetleg egy rendesen megírt képfeldolgozó algoritmus...
_szerintem_ ugyanis elenyésző azok száma, akik óriásplakátot nyomtatnának a telefonos fotókból, vagy egy bokor fényképéből egy levélre lenne szükségük, ezért én jobban örülnék 3-5 korrekt megapixelnek, mint 13 ótvarnak, de amíg a számháború mindent visz, addig ez nem fog megváltozni...
2005-ben már a beső optikai zoom is megoldott volt, szerettem is
-
Teejay83
tag
válasz
Rich49 #34812 üzenetére
A kinézet annyira nem inkább ami nekem fontos lenne az az anyaghasználat-minőség
Eddig amit néztem:
Lenovo A820-
ez elég jónak tűnik,bár azt írják kicsit gyenge a hátlap és nincs LED vaku de az ár ezt kompenzálja 167$Lenovo A830-
erről nemtudok semmit ha javítottak az előző széria hibáin akkor elég jó vételnek tűnik 186$ZTE v967s -
180$-os árával nálam az első helyen áll mind teljesítményben mind kinézetbenVowney V5-
Na ezt végképp nem ismerem, kinézetre bejön, hardver rendben van nagyon leírás alapján és hát a HD kijelző sem rossz 175$-ért, de,hogy mennyire megbízható ez a készülék nemtudomJIAYU G3S-
Na és végül itt van a G3S ami nagyon tetszik, de sajnos ezt sem ismerem a vélemények meg elég vegyesek ezekről a készülékekről, ami ebben megfogott az a Retina Screen Gorilla Glas 4.5 HDD kijelzőZOPO-t akkor elvetettem ebben az árkategóriában
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest