-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktamas55
tag
Én is egy HDC a9100 jelű készüléket használok (kínai Samsung Galaxy S 2).
Eléggé kezdő vagyok az android terén. Írod, hogy lecserélted a kínai felületet és frissítetted a szoftvert. Hogyan tudom megcsinálni?
Lenne egy másik kérdésem is. Az ébresztő hangok mellé, amelyek gyárilag a készülékben vannak, lehet-e pl. mp3 hangot beállítani? Én nem találtam sehol ilyen beállítást.
A két SIM kártyához nem lehet külön-külön csengőhangot beállítani? Ezt sem találtam.
Amit viszont komolyabban hiányolok, az az, hogy a jó öreg naptár program, ami a legolcsóbb készülékekben is benne van, itt sajnos nincs. Ezzel mit tudnék kezdeni?
Köszönöm a válaszokat. -
rr100
csendes tag
Köszi!
Eddig nagyon ígéretes. Még két kérdésem lenne:
- Bluetooth stabil-e?
- iGO (hogy) fut rajta?Nekem is elsősorban a két sim miatt kellene váltanom galaxy s-ről, és a Gigabyte G1345-t nézegettem eddig, Nagyon örülök hogy írtál, mert nem találtam még sehol komolyabb tesztet erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest