- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
beritib #32826 üzenetére
Hát, ezt cáfolnám! Ahol dolgozom ott 900-on jön a mobilnet, ezt sajna a Heroval sikerült megtapasztalnom. Többször is mértem Edge-el 150-200 kbit/s (ha jól tudom ez az Edge max sebessége is), míg a Sensationnel van 3G illetve HSDPA, ami gyengébb napokon 4,5-5 MBit/s, jobb napokon akár 6 Mbit/s sebességet is elér.
Ha tényleg csak 300 kbit/s lenne, akkor nekem sem számítana, hogy nem támogatja az adott telefon. -
fotosjani
aktív tag
válasz
beritib #32826 üzenetére
Pontosan.
Nagy változások lesznek az év vége felé.
Ősszel felszabadulnak analóg TV-k 800mhz-es frekvenciái és átrendezik a jelenlegi MindigTv frekvenciáit hogy felszabaduljon a 850mhz frekvencia.
A mobil szolgáltatók erre várnak, mert ezeken a sávokon már LTE technológiát tudják használni majd.
Ennek köszönhetően már nem érdemes UMTS hálózatot építeni 900mhz sávban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ingatlanos topic!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest