-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
válasz
osztraksajt #26694 üzenetére
Azért te nem semmi vagy, ha nem haragszol meg! Anélkül minősítesz itt embereket, hogy ismernéd a tudását! Nem véletlenül mondta, amit...
"Aha és a "DA DL All with Check sum"-ot nem kéne kipipálni szerinted?Szerintem tényleg várja meg egy profi tanácsát."
Gondolom ilyenkor nincs fogalmad, hogy miket beszélsz!
A szaktudás nem attól függ, hogy kinek mi a rangja itt a fórumon és Gwent esetében ez mindenképp igaz.
Remélem nem veszed személyes támadásnak, mert egyáltalán nem annak szántam!
Szép napot! -
Gwent1
tag
válasz
osztraksajt #26694 üzenetére
nem kell tökéletesen működik így de én csak tanácsot adok nem egy telefont húztam vissza így
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest