Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
ZeUS2140
üzenetére
1. ezt is kell particionálni mint a zte 970-et pl? (ha kell ugyan úgy?) Miért is kellene?
2. van hozzá ajánlott rom (esetleg Magyar?) Én a sok negatív hozzászólás ellenére LEWÁT használok az angol, de nem gond. Hetente frissíthető neten keresztül. Ilyen terméktámogatást a nagyok sem nyújtanak. Egyébként needrom.com-ra regisztrálsz onnan több rom letölthető készülék specifikusan. úgy láttam van közöttük kettő ami tudja a magyart, ha létszükséglet. A régebi bugos néhány dolog nem működik a telón. A újabbat úgy láttam magyar testvér töltötte fel. Ennek nem tudni esetleges hiányosságáról
3. van valami típus betegsége vagy foltozni való bug? Nekem spec nincs. A Jiayu minőségi telefonokat gyárt minőségi összeszereléssel. Nem fogod megbánni. Itthon ilyen tudású teló 3x ennyibe kerül. Gratula a telóhoz biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni-. Atomgyors fagyásmentes komoly cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest