Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
raulicio
üzenetére
Nekem tegnap érkezett meg a H7500+, ma fogom teljeskörűen letesztelni, eddig minden tökéletes, nagyon jó telefonnak tűnik. Nagy piros pont a tmallboxnak ismét, amikor rendeltem rákérdeztem, és akkor még 4.1-el adták és nem lett volna benne magyar nyelv, de pár napot kellett várnom a feladásra, és mint kiderült azért mert Justin rátette a 4.2-őt magyar nyelvvel.

Ajándék szilikon hátlapot is kaptam.
Sok cucc van hozzá (cwm, custom romok, stb), én eddig rootoltam és cwm-et tettem fel. Kínai app 1db volt csak rajta, azt simán leszedtem, illetve lefuttattam a cn app eltávolítót is.
Most töltöm a telót, nemsokára átfogó teszt következik, és írok egy összefoglalót. Elöljáróban annyit hogy aki ezen a telón gondolkodik, az ne is gondolkozzon, hanem vegye meg, nagyon szuper teló!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő