Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Ha lapjára akarod fordítani és úgy nézni, akkor persze kell a 180 fokos betekintési szög :-) de ilyen esetben tök mindegy a méret :-) amúgy ez a teló amit használok ugy 45 fokig (a merőlegestől ) pont olyan mintha mi sem történt volna, ennél jobban nem döntögetem, de még ennyire sem, színek jók, fényerő jobb mint a huawei g300 am IPS kijelzője …persze menőbb lenne a 180 fok és nem is azt mindon, hogy ezt kell venni és biztos van akinek kell az IPS (mert vmiert ),csak azt mondon, hogy nem feltétlen kell elfelejteni/leírni egy telót, mert nem IPS …
jah és gps téma: nekem tud 4 méter pontosságot, az sztem elég és innentől pont nem is érdekel hogy a chip milyen benne :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Asus Zenbook 13 laptop
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest