Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
Raqueia
üzenetére
"Aki mt6577-es telót használ, az szerintem nem fog egetverő különbséget tapasztalni a két proci között."
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, igaz, hogy a 6589-es telefon már 4.2-es Androiddal fut, a 6577-es meg még 4.0.x-el. Böngészés sokkal gyorsabb: a komplexebb weboldalak sokkal gyorsabban jelennek meg (Pl. Vatera), beágyazott flash is sokkal fürgébb. Memóriában tartott programok száma is sokkal több, kamerakezelés sokat javult. Pl. Viberrel eddig gondjaim voltak, egyszerűen megállt csendben, és csak amikor elindítottam újra az alkalmazást, akkor érkeztek sorra az üzenetek és a nem fogadott hívásról szóló értesítések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest