- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
Raqueia #23243 üzenetére
"Aki mt6577-es telót használ, az szerintem nem fog egetverő különbséget tapasztalni a két proci között."
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, igaz, hogy a 6589-es telefon már 4.2-es Androiddal fut, a 6577-es meg még 4.0.x-el. Böngészés sokkal gyorsabb: a komplexebb weboldalak sokkal gyorsabban jelennek meg (Pl. Vatera), beágyazott flash is sokkal fürgébb. Memóriában tartott programok száma is sokkal több, kamerakezelés sokat javult. Pl. Viberrel eddig gondjaim voltak, egyszerűen megállt csendben, és csak amikor elindítottam újra az alkalmazást, akkor érkeztek sorra az üzenetek és a nem fogadott hívásról szóló értesítések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest