- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
berigazek #2159 üzenetére
Szia!
Ha elolvasod az előző bejegyzéseimet, abban is leírtam, hogy amikor a ZOPO ZOP100-ra rátettem a gyári 4.0 -t, egyből elkezdte szopni az akksit. Tipikusan az amit leírtál,. Aztán meguntam, illetve a fényképező sem volt olyan jó és a led is gyenguszan világított, ezért novicsok és miklosandras kartársak segítségével valahogy visszabűvészkedtem a 2.3.6-ot ((szerjózsi félét).
Én nem tudom mit csinált vele ez a ruszki srác de light-os használattal 3 nap , és netezés WIFI+ vagy 2 óra telefonálás esetén is min 2 nap az üzemidő. (GPS stb lekapcsolva de ez természetes)
Igaz azóta küzdök egy újabb 2.3.6 frissítéssel, ami mind a mai napig nem sikerült (de ez nem vág a témába, csak muszály volt kiadni magamból).
Szerintem ilyen irányba is próbálkozz, nem kell mindig elhinni, hogy a 4.0 (ICS) verziók egyik célja az akkumlátorok működési idejének optimalizálása (bár lehet hogy nagy és neves gyárak fejlesztői ebbe is öltek energiát) a ZOPO-nál sajnos ez nem jött be. -
hungobungo
senior tag
válasz
berigazek #2159 üzenetére
Hacsak nem a gyárkapuban vetted, bármi lehet rajta mókolva... szedd le a http://www.zopomobile.com/xiazai.php oldalról a hivatalos firmware-t és frissítsd vele.
Amúgy a ZP200-ban csak 1250Mah-s az akksi, nekem egyedül ez nem tetszik a telóban.
A ZP100-asban 1650-es van, és azzal megy el kb. 1,5-2 napot. Amúgy mi gond van az esténként töltőre dugás aktusával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest