- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17951 üzenetére
Szerintem nem az a lényeg, h pörögjön ezerrel ez a téma, hanem átláthatóbb legyen. Egyre több és több kínai dual simes készülék fog gazdára találni és lassan nem fogjuk tudni ki kivel van. Aztán én sem fogok mindennap idejárni, de majd kapom az értesítő rios emaileket a hozzászólásokról, de én nem szetetném hetente több száz hsz közül szűrögetni a G3-ról szólókat. Inkább hagyom az egészet.
Nem teljesen mindegy ki nyitja a topikot? Én is megtehettem volna, de miért írjam le ugyanazt, amit már mások leírtak?
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #17951 üzenetére
Francért lakok tőled ilyen messze... Szívesen elhívnálak téged meg még jó pár kollegát egyszer serezni. Őszintén szólva csak pár ember szemét szúrja a sok G3, de ez mindig így lesz. A "senkit nem érdekel" kategória. Ezért is írtam, hogy a cikkemet toldozgatom/foltozgatom az idő haladtával. Az aktualizálás mindig jó dolog és életben tartja a cikkem (lásd 101 komment, atya-gatya). Tiszteletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest