- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamillo67
tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Tudom, azért kezdtem a gallery2-vel. Kíváncsi voltam , hogy mennyi időmbe fog telni.

Csináltam már azért ilyesmit 1-2 szer
Nem ördöngösség a fordítás de nagyon babra dolog, így tiszteletem mindenkinek, aki dolgozott itt vele.
Én nem kontárkodni akarok. De te azt mondtad már nem igazán foglalkozol vele itt.
Tudom vannak azok akik csak a készre várnak és esetleg csak kötekedni tudnak.
Meg lehet azért csinálni, és ha megosztanánk az erőinket akkor ez még könnyebben menne.
-
istnag
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Több helyen láttam már,hogy a ez a táblázat fel van töltve valahová (Google Drive),ami online szerkeszthető. Így aki kedvet kap tud segíteni a fordításban,de mégis egy helyen lesz a dokumentum.
Én egyébként a Blade settingsét 2.3 alatt fordítottam le,de valamiért nem tudtam normálisan vissza"tömöríteni",mert fc lett a vége,ugyanakkor egy mezei, nem rendszer apk simán ment.

Egyébként itt egy leírás fordításhoz,ha valaki gondolkozik ilyenen,csak nem tudja,hogy induljon el:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi