- OLED TV topic
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Billentyűzet probléma
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamillo67
tag
válasz
Sanyesz. #17470 üzenetére
Tudom, azért kezdtem a gallery2-vel. Kíváncsi voltam , hogy mennyi időmbe fog telni.
Csináltam már azért ilyesmit 1-2 szerNem ördöngösség a fordítás de nagyon babra dolog, így tiszteletem mindenkinek, aki dolgozott itt vele.
Én nem kontárkodni akarok. De te azt mondtad már nem igazán foglalkozol vele itt.
Tudom vannak azok akik csak a készre várnak és esetleg csak kötekedni tudnak.
Meg lehet azért csinálni, és ha megosztanánk az erőinket akkor ez még könnyebben menne. -
istnag
addikt
válasz
Sanyesz. #17470 üzenetére
Több helyen láttam már,hogy a ez a táblázat fel van töltve valahová (Google Drive),ami online szerkeszthető. Így aki kedvet kap tud segíteni a fordításban,de mégis egy helyen lesz a dokumentum.
Én egyébként a Blade settingsét 2.3 alatt fordítottam le,de valamiért nem tudtam normálisan vissza"tömöríteni",mert fc lett a vége,ugyanakkor egy mezei, nem rendszer apk simán ment.
Egyébként itt egy leírás fordításhoz,ha valaki gondolkozik ilyenen,csak nem tudja,hogy induljon el:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest