Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windowsos tablet topic
- Némi kompromisszummal a megfizethető árért
- Pánik a memóriapiacon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Annyi megjegyzésem lenne, hogy Domino85 kolléga vette meg fPApi G3asát, így közvetlenül össze tudtuk hasonlítani a sajátommal, amin a te általad elkészített rom van (ebben az esetben, ahogy egy hsz-emben írtam is, jobb választás az etotalkos romnál).
fPApi: nem tudom milyen furcsaságot írtam... Feltettél egy kérdést, amire reagáltam, hogy létezik megoldás rootra, magyar nyelvre nem csak etotalkos rommal. Tudtommal minden mtk processzoros telefonhoz alkalmazható hungobungo módszere (ha nem így van, a hozzáértőbbek úgyis kijavítanak) kijavítanak. Feltételezem, hogy az ide járó, informatikához értő emberek képesek a kereső használatára! -
fPApi
őstag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Örülök, hogy ezt így leírtad, így már szerintem mindenkinek tiszta a dolog:
- nincs sok telefonra kész magyarított ROM, ha igaz, akkor most csak a G3-ra van,
- be lehet vállalni a magyarítást, de azért az nem kis meló,
- 5 USD-ért az ember kap egy root-olt, valamilyen szinten magyarított ROM-ot az etotalk-tól, mindenki eldönti, hogy kell-e neki.És ugyanígy megérne egy misét a root-olás, mert az sem igaz, hogy minden telefont könnyen lehet root-olni (pl. goophone i5, vagy hero h2000+ egyes egyedei, illetve voltak még hsz-ok bőven, ami ezt cáfolja).
Lehet, hogy kicsit provokatív volt, amit írtam, de voltak olyan hsz-ok, mintha ez a magyarítás olyan egyszerű és könnyű lenne.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
+1
Aki fordított már bármit, az tudja, hogy micsoda babramunka. (adott esetben a szótagszámra, karakterszámra, nyelvhelyességre, toldalékolásra, egyebekre figyelni)
Pár apk, meg film fordítása után azt mondom, én lehet, hogy már belevágtam volna a f....mat az egészbe
, maradjon inkább "settings" a "beállítások" 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windowsos tablet topic
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, maradjon inkább "settings" a "beállítások"