Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
válasz
miklosandras
üzenetére
Tapasztalatok a használatban? Minden funkció működik? Feltenném, ha tényleg alkalmas a mindennapi használatra, csak nem akarom ledarálni a belakott rendszeremet, ha esetleg bugos még valami.
Megvárom a Sanyesz féle verziót.

-
Sanyesz.
őstag
válasz
miklosandras
üzenetére
Leszedtem én is az eredeti ZIP fájlt. Magyarítás után csont nélkül felment az 5.5.0.4-es CWM-mel.
Az új/módosult apk-t magyarítását hamarosan megcsinálom (AutoClear, Camera, Superuser, ToDo, Voice Search, Video Player, Google stb.).
Most, hogy van nálam két szűz, eladásra szánt G3 azokon simán ki tudom próbálni, nem kell félteni az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest