Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Viszonylag jó árban van a Realme, de a csúcs teljesítmény számomra felesleges (nincs mivel kihasználjam), ha számított volna valamennyire, akkor egy SD 845-ös Meizu 16th-t vettem volna korábban, újonnan most is 260 USD, ami bőven 100 ezer alatt van. Ha a 845 kevés lenne, a 16S SD 855-tel 430 USD kb, ami meg 150 ezer alatt van, ez is jó ajánlat szerintem.
Ráadásul most a 17-re SD865 mellé UFS 3.1-t jósolnak (90 Hz-es AMOLED képernyővel), bár ezt árban jóval feljebb pozicionálják, részben az 5G miatt is (szerintem 500 és 600 USD körül lehet, ami még jó ár érte, csak nekem felesleges).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi