- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #134186 üzenetére
Pár hete, ahogy néztem a középkategóriás(nak csúfolt alsókategóriás) hongkongi telefonokat, gyakorlatilag már mindegyik (el***vult és) csakis MTK chipes telefonokat gyárt. A Nomuhoz képest az AGM előnye, hogy a nemzetközi verziós telefonjukat Shenzhenben is meg lehet kapni, ezért mivel nem kell átmenni érte Hongkongba, összességében konfig/ár/szállítás alapján előnyben vannak (hiába kisebb az áfa Hongkongban) és az AGM következetesen kitart a Qualcomm mellett. Hozzávetőleg 4 jüanért el tudok metrózni itt Shenzhenben oda-vissza egy helyi nagykerbe, ahol gyakorlatilag ugyanannyiért a kezembe adják a telefont, mintha közvetlenül az AGM-től venném a város szélén. Szóval attól függetlenül, hogy egy putrinak néz ki a gyár területe és az AGM főnökéhez képest Steve Jobs egy kenyérre kenhető, vajszívű Teréz Anya volt... és a magyar lokalizáció eléggé hiányos (de mivel kiválasztható a magyar nyelv, ezért a Google Play és az azon keresztül telepített programok is tudni fogják a magyar nyelvet) és sajátságosan fogják fel ők is a szoftveres támogatást, de el kell ismernem, hogy a Nomu-nál egy fokkal feljebb van az AGM (árban is persze).
Ettől függetlenül meg kell jegyeznem, hogy amikor egy fórumtársunk hozzám fordult Nomu garanciális probléma ügyében, akkor a hongkongi Nomu-val tudtam egyeztetni, hogy a webshop ne tudjon kibújni a garanciális kötelezettsége alól.
Az AGM A8-ból pedig már van High Edition is, több rammal és háttértárral is.Persze én jól elvagyok a Conquest S8 2017 telefonnal továbbra is és ha félre tudom tenni az eddigi tüskéket az AGM-mel szemben, akkor simán bevállalnék most egy AGM X2 telefont is akár, ha nem a Conquest mellett döntöttem volna annó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest