-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
tibcsi0407 #132890 üzenetére
De hát a Honor 8 Pro tudja a B20-at (lehet a V9 nem?!) plusz a kamerája (a leírtak alapján) rendesen ráver a OP5-re. Ha mellé teszem még azt is, hogy az akkuja is jóval masszívabb, akkor nem értem, hogy OP5 mitől is olyan népszerű? Én 10 napig teszteltem egy OP5-öt, aztán ment vissza (a legnagyobb sajnálatomra). Nekem ennyi pénzért nem/sem nyújtotta azt, amit elvártam volna tőle. Noha igazán sajnálom, mert nagy reményeket fűztem hozzá, de az őszprodukciót tekintve a Honor 8 Pro nekem sokkal meggyőzőbbnek hat. Nagyon szép kamera képek, nagy akku, és ami nekem még egy fontos szempont, rendelkezik infra porttal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest