Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- PLC programozás
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
De hát a Honor 8 Pro tudja a B20-at (lehet a V9 nem?!) plusz a kamerája (a leírtak alapján) rendesen ráver a OP5-re. Ha mellé teszem még azt is, hogy az akkuja is jóval masszívabb, akkor nem értem, hogy OP5 mitől is olyan népszerű? Én 10 napig teszteltem egy OP5-öt, aztán ment vissza (a legnagyobb sajnálatomra). Nekem ennyi pénzért nem/sem nyújtotta azt, amit elvártam volna tőle. Noha igazán sajnálom, mert nagy reményeket fűztem hozzá, de az őszprodukciót tekintve a Honor 8 Pro nekem sokkal meggyőzőbbnek hat. Nagyon szép kamera képek, nagy akku, és ami nekem még egy fontos szempont, rendelkezik infra porttal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest