- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Jakuu #132447 üzenetére
Nagytesót vettem (BV6000 Helio P10) nemrég a fiamnak 35000-ért a puremobile használt szekciójából. Full dobozzal, bontatlan tartozékok, a készülék se kopott se karcos nem volt, még tán novemberig garanciális. Rootolni azt is csak pc-ről lehetett. TWRP+magisk ment fel, 20170424-es android 7.0 rommal, root hide bekapcsolva, safetynet check ok, netbank, pokemon go, rootot igénylő szoftverek, minden megy ahogy kell. Azóta is fülig ér a gyerek szája, imádja, akkuidő elképesztő, és neki a nagy drabális formája is nagyon tetszik. A 4.7" képernyőjével nagyobb mint a redmi note 4-em, mikor először kivettem a dobozából és megláttam hogy mekkora, akkor önkéntelenül is ősi szavakat használtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest