Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Socket AM4
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Én szeretnék esküszöm, de momentán nem találok olyan ütős ajánlatot ami minden szempontból odaverne. Pedig régen volt olyan hogy ne lett volna itthon egy tartalék gépezet.
Jelenleg egyetlen Androidos telóra fogyott a flotta pedig volt itthon jónéhány, párom pedig kitartóan kattogtatja a BBQ10-et ( ami itt off ).
Gondolkodtam egy ZUK Z2 Pro-ban amin ugye sosem lesz magyar nyelv, ami engem annyira nem zavarna, de egyszer az is eladás tárgyát képezi majd, akkor pedig nem utolsó szempont.
Aztán szóba jött még a Le Pro 3, ez elég jónak tűnik a topik kihaltságát tekintve is, de annyival meg nem jobb számomra a Redmi Pro-nál hogy fejvesztve kapkodjak a rendeléssel.
Tehát most kivárás van, ahogy Tibcsi is említette meglátjuk lesz e valami az MWC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Formula-1 humoros
- Interactive Brokers társalgó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Call of Duty: Black Ops 7
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest