Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Szia! Esetleg a töltésvezérlőre kellene bízni az akkumulátort nem? Az újságírók meg az "okoskodó" luzereknek fogalmuk sincs arról, amit a felettem hozzászóló is írt mennyi is az annyi. Ezek a értékek az akkumulátor gyártótól érkeznek és tized voltra be vannak állítva a töltésvezérlőben a "maximális" élettartam érdekében. Nem tudod(ha jó a töltésvezérlő?) sem túltölteni sem túlságosan lemeríteni. Amit az akkumulátorra ráírnak az csak egy névleges feszültség. A telefon százalékos kijelzője is csak tájékoztató jellegű, hiszen nem egy hitelesített pálinka fokolóról van szó hanem egy tömegcikk-ről.Ezt nálam pontosan lehet látni augusztusban volt 2 éves a teló most is az én használatommal minimum 2 nap az üzemidő. Szinte mindig ha éjszakára töltőre teszem megy egész éjszaka pedig feltölt max 2óra alatt. De nem foglalkozom vele és nem kelek fel azért, hogy figyeljem. A töltésvezérlő azért kapja a fizetést, hogy figyeljen nem azért mert van........
-
törölt tag
válasz
attiati
üzenetére
Az megoldható, hogy 80% -nál szóljon a teló. De, sztem semmi értelme a le/fel csatlakoztatásnak. Már csak azért sem, mert nem tudod, hogy az érték minek a 80% -a. A 100% ugyanis az optimális töltöttséghez viszonyított maximum, nem pedig a valós tölthetőségi maximum, és a 0% sem az akku mélykisülési értékét jelenti. MTK engineer menüben meg lehet nézni a min/max küszöbértékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- iPhone 14 Kék Független 256GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPhone AIR 256GB skyblue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest