Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
RVR400
üzenetére
Ez teljesen így van, nekem is vannak ismerőseim, akik így vásárolnak, akár 40-ért (!) telót (Samsung). Aztán fél év után kijelzőcsere 25-ért.

De ők mondjuk másban is ilyenek.
Úgyhogy ez inkább habitusfüggő.A GSM boltok meg vígan elélnek az ilyen emberekből, szóval nem kevesen lehetnek.

-
törölt tag
válasz
RVR400
üzenetére
2-3 éves az tényleg erős, de 1 éves telót még símán lehet használni másfél évig. Sztem az jobb, mint egy dzsunkafon újonnan, és lehet, hogy két éves korában is megéri egy keveset rákölteni. Én nem vagyok különösebben árérzékeny, de most a felső szegmensben sem találok olyat, ami számomra bestbuy lenne. Úgyhogy kapott a két éves ZP999 -em egy új USB portot (kb. 10 Dollár), meg egy új akkut, és megy tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest