Hirdetés
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
"ha valamit nem értesz ahogy megjelenik, akkor annyi... guglizol (magyar nyelvnél esélytelen)"
Már meg is adtad a választ. Googlizol. (ez egy elég öncélú szemét dolog, tény) Szerintem mindenkit zavar.
Meg lehet abból indulnak ki, hogy szépen haladtál a korral és havonta cserélted a telefonjaidat az őskortól kezdve a szétnyithatós színesen át az okoskáig, és nem 10 évente cserélsz telefont (mint én).

-
Jazz
veterán
Persze, fellehet (nagyjából), de akkor is vicces.

Amúgy megtaláltam, angolul így van: Allow mock location. Így már érthetőbb.
"android mock gps is a GPS location emulator for changing/setting/simulating the GPS location of the Android emulator/device through a simple map-based interface. You can add the location to Favorites.
This app sets up mock GPS location so every other app in your phone belive you are there!
This app allow you call its interface in other app by sending a broadcast. Look the detail below.
Note
Disable "Use wireless networks" in Setting/Location of your phone since some apps use it too Always run MockGPS before running other apps to be mocked otherwise they will use the default GPS sensor instead of MockGPS's. Check your android settings: Settings->Applications->Development->Allow mock locations, make sure this item is checked."
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Adobe Indesign
- Futás, futópályák
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- független kis Pöpec telo Samsung A33 128GB, dobozával, kábellel, stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest