Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
"ha valamit nem értesz ahogy megjelenik, akkor annyi... guglizol (magyar nyelvnél esélytelen)"
Már meg is adtad a választ. Googlizol. (ez egy elég öncélú szemét dolog, tény) Szerintem mindenkit zavar.
Meg lehet abból indulnak ki, hogy szépen haladtál a korral és havonta cserélted a telefonjaidat az őskortól kezdve a szétnyithatós színesen át az okoskáig, és nem 10 évente cserélsz telefont (mint én).
-
Jazz
veterán
Persze, fellehet (nagyjából), de akkor is vicces.
Amúgy megtaláltam, angolul így van: Allow mock location. Így már érthetőbb.
"android mock gps is a GPS location emulator for changing/setting/simulating the GPS location of the Android emulator/device through a simple map-based interface. You can add the location to Favorites.
This app sets up mock GPS location so every other app in your phone belive you are there!
This app allow you call its interface in other app by sending a broadcast. Look the detail below.
Note
Disable "Use wireless networks" in Setting/Location of your phone since some apps use it too Always run MockGPS before running other apps to be mocked otherwise they will use the default GPS sensor instead of MockGPS's. Check your android settings: Settings->Applications->Development->Allow mock locations, make sure this item is checked."
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest