Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz fateless #124605 üzenetére

Jaj, csak az a háromszöges minta ne lenne rajta, ritka csúf lett tőle szegény. De még ez a legeslegutolsó gond, attól még simán jó lehet. A szín az már más, nem nagyon szeretnék sukár csávó lenni, suhogós melegítőm sincs. :DDD Rendes színben (fekete, szürke, esetleg fehér) nem létezik?
    Illetve iránytű és giroszkóp van benne? Ha már cserélek, akkor a V5-nél ne legyen gyengébb a felszereltsége.

Közben néztem, és elvileg van chromium silver színben is:

De itt azt írják a hozzászólásoknál, hogy nincs benne giroszkóp, amit pl. 360 fokos youtube videóval is ki lehet próbálni. Tényleg nincs a tiédben sem? Ennyi pénzért azért elég gáz lenne, hogy egy állítólagos csúcsmodellből kispórolnak egy 50 centes chipet...

Próbáld meg légyszíves ha tudod, engem is érdekelhet a készülék ha mégis van benne.

Hogy lehet tesztelni:

- Youtube alkalmazás, 360-as videóban a teló mozgatásával tudsz körülnézni.
    - Sensor box for android, az első képernyőnél nem join new gomb, hanem nyomni kell egy vissza gombot. Jobb oldalt a színes kocka és alul a mágnes át van-e húzva?
    - EZE VR alkalmazás, pont azt a két szenzort teszteli amire kíváncsi vagyok, ha mindent kipipál akkor ok.

Szokás szerint a neten találni mindenfélét, találtam olyant is hogy van gyro, olyant is hogy nincs, sőt még olyant is hogy nem is 2 simes csak 1, úgyhogy jó lenne ha le tudnád tesztelni nekem.

• forzaroma

tag

válasz fateless #124605 üzenetére

Szia, köszi a felajánlást de sajnos nem járok arra!
    Nem találok sehol sem tesztet róla, vagy személyes véleményt felhasználótól.
    Jó képeket csinál, megbízható telefon, a navigáció működik rendesen rajta?
    Hogyha jól látom 616 Snapdragon van benne ami már 2 éves konstrukció, jól működik vele?
    Összességében te meg vagy elégedve vele, vennél újra ilyet? Amit látok és a paraméterei alapján tényleg nagyon tetszik!

Új hozzászólás Aktív témák