-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
fateless #124605 üzenetére
Jaj, csak az a háromszöges minta ne lenne rajta, ritka csúf lett tőle szegény. De még ez a legeslegutolsó gond, attól még simán jó lehet. A szín az már más, nem nagyon szeretnék sukár csávó lenni, suhogós melegítőm sincs.
Rendes színben (fekete, szürke, esetleg fehér) nem létezik?
Illetve iránytű és giroszkóp van benne? Ha már cserélek, akkor a V5-nél ne legyen gyengébb a felszereltsége.Közben néztem, és elvileg van chromium silver színben is:
De itt azt írják a hozzászólásoknál, hogy nincs benne giroszkóp, amit pl. 360 fokos youtube videóval is ki lehet próbálni. Tényleg nincs a tiédben sem? Ennyi pénzért azért elég gáz lenne, hogy egy állítólagos csúcsmodellből kispórolnak egy 50 centes chipet...
Próbáld meg légyszíves ha tudod, engem is érdekelhet a készülék ha mégis van benne.
Hogy lehet tesztelni:
- Youtube alkalmazás, 360-as videóban a teló mozgatásával tudsz körülnézni.
- Sensor box for android, az első képernyőnél nem join new gomb, hanem nyomni kell egy vissza gombot. Jobb oldalt a színes kocka és alul a mágnes át van-e húzva?
- EZE VR alkalmazás, pont azt a két szenzort teszteli amire kíváncsi vagyok, ha mindent kipipál akkor ok.Szokás szerint a neten találni mindenfélét, találtam olyant is hogy van gyro, olyant is hogy nincs, sőt még olyant is hogy nem is 2 simes csak 1, úgyhogy jó lenne ha le tudnád tesztelni nekem.
-
forzaroma
tag
válasz
fateless #124605 üzenetére
Szia, köszi a felajánlást de sajnos nem járok arra!
Nem találok sehol sem tesztet róla, vagy személyes véleményt felhasználótól.
Jó képeket csinál, megbízható telefon, a navigáció működik rendesen rajta?
Hogyha jól látom 616 Snapdragon van benne ami már 2 éves konstrukció, jól működik vele?
Összességében te meg vagy elégedve vele, vennél újra ilyet? Amit látok és a paraméterei alapján tényleg nagyon tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged