- Gamepad
- OLED TV topic
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsy1981
tag
válasz
maroni #124135 üzenetére
ja visszaköltöztem a régi telóba, vissza is állítottam a gyárira a kis (s)zopo -t
így pont frankón látszik a legelső képernyőn mert az kb 3 színből áll, hogy mennyire vibrál.
mellé tettünk egy ezeréves tekken márkájú telót hát ég és föld a képe, ez olyan mintha egy régi crt és egy lcd tévét összehasonlítanánk, akkora a különbség, mármint a vibrálásban, 4 után vissza is viszem ma és meglátjuk mi lesz.
ha vissza adnák a pénzt vagy akármi, inkább levásárolnám náluk egy másik típusra akár rá is fizetnék csak jó legyen.
jó gps, 2 sim hely kell nekem + sd kártya hely, 3gb memória és full hd kijelző ami nem vibrál, ez olyan nagy igény szerintetek?
Ez már majdnem összejött ezzel, mert ezen kívül mindent lehetett orvosolni ami előjött de nem nagyon bízok már ebben a márkában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest