Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsy1981
tag
válasz
maroni #124135 üzenetére
ja visszaköltöztem a régi telóba, vissza is állítottam a gyárira a kis (s)zopo -t
így pont frankón látszik a legelső képernyőn mert az kb 3 színből áll, hogy mennyire vibrál.
mellé tettünk egy ezeréves tekken márkájú telót hát ég és föld a képe, ez olyan mintha egy régi crt és egy lcd tévét összehasonlítanánk, akkora a különbség, mármint a vibrálásban, 4 után vissza is viszem ma és meglátjuk mi lesz.
ha vissza adnák a pénzt vagy akármi, inkább levásárolnám náluk egy másik típusra akár rá is fizetnék csak jó legyen.
jó gps, 2 sim hely kell nekem + sd kártya hely, 3gb memória és full hd kijelző ami nem vibrál, ez olyan nagy igény szerintetek?
Ez már majdnem összejött ezzel, mert ezen kívül mindent lehetett orvosolni ami előjött de nem nagyon bízok már ebben a márkában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest