- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Milyen alaplapot vegyek?
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #123315 üzenetére
Okés, főnök – ahogy nekem is mondani szokták – maradjunk ennyiben.
Én továbbra is fenntartom, hogy hálistennek eljutott a technika arra a szintre, hogy átlag felhasználónak – mint amilyen én is vagyok, és ilyen a felhasználók minimum ¾-e – bőven elég egy kipróbált, a felhasználók által jó minőségűnek ítélt (min. 4 processzormag, 2 GB RAM, 16 GB ROM, két SIM-hely, 4G képesség), 100 USA dollár alatti okostelefon, legyen az akár kínai is.
A kocsik terén is vannak Alfa Romeók, Jaguárok, Mercedesek, Ferrarik, Lexusok stb., olyan sem kell mindenkinek, és mégis boldogan élünk. Ezt kell tudatosítani az emberekben, nem túlköltekezésre buzdítani őket, és akkor helyreáll a világ normális rendje. Aki meg mást cikizik azért, mert olcsó telefonja van, le kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest