- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
LámaZ #123320 üzenetére
Légyszíves Mester,mutass egy telefont a számomra,Azok kellenek,amiket leirtál,egy kis plusszal:legyen egy kis IP védettsége.Külsős hálozat-szerelőként dolgozom,télen-nyáron a szabadban.Ma 2 liter "vizet" csavartam ki abból a pólóból,aminek a zsebében pihent a telefonom...
Szóval keress egy telót 100 dodó alatt,2 giga RAM,16 giga ROM,B20,IP67,minimum 3000-es akksi.. -
törölt tag
válasz
LámaZ #123320 üzenetére
"átlag felhasználónak"
No, ez az "apróság" maradt ki az eredeti véleményedből. Én nem vagyok átlag felhasználó, így rögtön kiesek az általad definiált halmazból. Sőt, az átlag felhasználó telóvásárlás előtt egyáltalán nem tájékozódik a PH Android dual SIM topikjában, tehát aki olvassa a véleményedet, az az iménti kiegészítéseddel szintén kiesik a halmazból. Sztem, aki követi a topikot, és a 100 dollár feletti kategóriában választ telót, az pontosan tudja, hogy miért teszi. Emiatt én meg továbbra is fenntartom, hogy az eredeti véleményednek a vitageneráláson kívül, ebben a topikban semmi értelme.
-
citkar
addikt
válasz
LámaZ #123320 üzenetére
Szerintem internet nélkül te is meglennél (sőt telefon és számítógép nélkül is), ez sem kell mindenkinek, mégis boldogan élnek. Ezt kell tudatosítsd magadban és helyreáll a világ normális rendje. Nem kell cikizni senkit, mert 200 dolláros telefonja van.
Remélem átjön az irónia és az, hogy a szubjektív véleményed erősen túlzó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest