Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bioengin
tag
válasz
Secretknight
üzenetére
"...rendeltem EU Germany raktárból egy telót.Na ez a nyomonkövetés szerint még németben megrekedt.Írtam nekik hogy végigkérdeztem a DHL-t a magyar postát,de magyarba ez a csomag nem jött át.Tehát a feladónak kell indítania egy nyomozást."
Én is pont így jártak a Tinydeal Eu raktárrendeléssel.
Egy hét+3 levélváltás után újraküldték. -
pluhm
aktív tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Sajnos egyre többen panaszkodnak, hogy nem jönnek meg a rendelések német raktárból. Szerintem ez nem a webáruház hibája, németországban nyúlhatják le a cuccokat. Pár hete az én kollégám is hasonlóan járt, dhl-nél az utolsó bejegyzés szerint elküldték Magyarországra, itt viszont a posta állította, hogy nem jött be az országba. Néhány levélvátás után a paypalon visszakapta a pénzét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Óra topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Peugeot, Citroën topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Shure Podcast mikrofon
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest