- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
viktorhu #122663 üzenetére
Az össze-vissza forgó iránytűre van megoldás, csak úgy tűnik nem igazán ismert. Az Alcatelemnek először teljesen használhatatlan volt az iránytűje (mindnek), mindig egyirányba mutatott, azt hittük, a hangszóró, vagy alami más mágneses cucc megzavarja. Aztán egy szoftverfrissítéssel kijavították, de akkor meg összevissza pörgött. Egész addig, míg "be nem kalibráltam". Fogod a telefont, bekapcsolod az iránytűt és gyorsan leírsz a telafonnal néhány nyolcast a levegőben úgy, hogy a telefon "egy síkban mozogjon" közben. Nem tudom, mennyire érthető, a lényeg, hogy az eleje-hátulja közben ne forduljon ki abból a síkból, amivel kedted. Mintha az asztalon tologatnád a lefektetett telefont úgy hogy a közepe körül forog közben és nyolcasokat ír le.
Ezt egyszer megcsinálod és a következő gyárira visszaállításig, vagy oprendszer frissítésig teljesen jól működik, mint már írtam, villanydrótokat is szoktam vele a falban keresni és 3-5 centi pontossággal megmutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest