- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fateless #121154 üzenetére
Már akit. Nekem öt évvel ezelőtt is ugyanaz volt az igényem, mint most. Van egy 1080p -s monitorom. Az SGS 2 támogatta az MHL -t, így ki tudtam adni a 800x480 -as rendszerképet az 1080p -s monitorra. Az eredmény siralmas. Arra vágytam, hogy a monitor natív felbontásán láthassam a vele megegyező felbontású rendszerképet. Megkaptam, részemről ez, így tökéletes, és sz@..k az 1080p feletti felbontásra.
-
viktorhu
veterán
válasz
fateless #121154 üzenetére
Nem a marketinggépezet, hanem a lehetőségek. Nekem egy Ericsson A1018 volt az első mobilom, és teljesen elégedett voltam vele, mert az volt technikailag és anyagilag elérhető, és kész. 2002-ben meg meglett az első gprs-es mobilom is (színes kijelzője még nem volt neki), és rendesen használtam rajta a wapot.
Most bejöhetne valaki, és megmondhatná a tutit, hogy mind hülyék vagyunk, mert neki pont elég a régi nyomógombos telefon, és akinek nem, azt megfertőzte a marketing, de inkább lehet, hogy arról van szó, hogy van jobb lehetőség is a három sorban megjelenített wapoldalnál, nem is megfizetethetetlen, szóval miért ne használjuk ki - tiszteletben tartva azt is persze, akinek a telefon az telefon, és ahhoz meg egyszerűbbnek tartja a fizikai tárcsázógombokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest