Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fateless
üzenetére
Már akit. Nekem öt évvel ezelőtt is ugyanaz volt az igényem, mint most. Van egy 1080p -s monitorom. Az SGS 2 támogatta az MHL -t, így ki tudtam adni a 800x480 -as rendszerképet az 1080p -s monitorra. Az eredmény siralmas. Arra vágytam, hogy a monitor natív felbontásán láthassam a vele megegyező felbontású rendszerképet. Megkaptam, részemről ez, így tökéletes, és sz@..k az 1080p feletti felbontásra.
-
viktorhu
veterán
válasz
fateless
üzenetére
Nem a marketinggépezet, hanem a lehetőségek. Nekem egy Ericsson A1018 volt az első mobilom, és teljesen elégedett voltam vele, mert az volt technikailag és anyagilag elérhető, és kész. 2002-ben meg meglett az első gprs-es mobilom is (színes kijelzője még nem volt neki), és rendesen használtam rajta a wapot.
Most bejöhetne valaki, és megmondhatná a tutit, hogy mind hülyék vagyunk, mert neki pont elég a régi nyomógombos telefon, és akinek nem, azt megfertőzte a marketing, de inkább lehet, hogy arról van szó, hogy van jobb lehetőség is a három sorban megjelenített wapoldalnál, nem is megfizetethetetlen, szóval miért ne használjuk ki - tiszteletben tartva azt is persze, akinek a telefon az telefon, és ahhoz meg egyszerűbbnek tartja a fizikai tárcsázógombokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung A16 mobiltelefon
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest