- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
tibcsi0407 #118808 üzenetére
A helyzet az hogy végigolvastam (már amit megértettem belőle) de sajnos vagy sem engem a tesztek hidegen hagynak bizonyos értelemben. Nem hat meg sem az Antutu sem más teszt (talán a fénykép tesztek) Ugyanis én a mindennapi használatban tudok véleményt mondani összességében,és sajnos speciel a G3 nem akkora nagy durranás mint azt sokan elvárnák tőle,főleg ha hosszútávon használja az ember. Én az érzetre adok,hogy mennyi gördülékeny,mennyit bír az én használati feltételeimmel,és ezek után vonom le a következtetést. Ezek fényében a G3 (vagy villanyrezsó) nekem nagy csalódás volt.Ellenben a Lenovo az kellemes csalódás.
(#118809) RVR400
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest