-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
105kacsa
üzenetére
Nem is csak pénz kérdése ez már.
Kényelem és az ingerküszöb.
Pld nekem ott van a céleszköz a kesztyűtartóban(Wayteq X960BT),de ha kell GPS,akkor már nyomom is a telón és teszem a tartóba.Nem veszem elő a céleszközt.Minek,ha tudja ez is?Lustaság
A fotókkal ugyanez a helyzet.Ha valakinek nem fontos hogy szuper minőség legyen egy kép,akkor nem viszi magával a fényképezőgépet.
Egyszerűbb előkapni a telót és nyomatni vele.
Persze egy fontos családi esemnynél nem telefonnal készítem én sem,de pld a mindennapokban tökéletes elég nekem a teló által készitett kép.Inkább az emberek fejében van némi hiba a túlzott elvárással a telók felé szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi