Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
Udv!
Kb 1 honapja hasznalom, teljesen meg vagyok elegedve mostmar vele, mikor megkaptam rogton jott ra frissites, na azzal ment a telefon nagy nehezen 1 napot.Azota jott egy ujabb frissites 12.11es es nem tudom mit mahinaltak benne , de megtaltosodott es nalam minden be van kapcsolva ami letezik, wifi, 4g, gps ezeket sosem kapcsolom ki, es elmegy 2 napot.Van egy-ket nyugom meg mindig vele, de alapvetoen mostmar meg vagyok elegedve. raadasul jon az ujabb update 12.17-es mar beharangoztak facebookon , de ota-n meg nem csuszott le hozzam.Megnyugtato hogy foglalkoznak azert a keszulekkel.
#115357 Beni2360
Vagy 1 sim, es sd, vagy 2 sim megy bele.egy kartyaval hasznalom es sd nelkul, tekintve hogy eleg nekem a benne levo 32gb.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue eladó!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest