Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
Valahogy más ez a telo mint a többi azaz rootolni se sikerült könnyen .Sikerült visszairnom müködik
El akarom mostmár menteni a rendszer fájljaimat ,de fel kellene raknom a cwm-et a gyári nem jó.Melyiket kell felraknom illetve elrothatom vele ha rosszat rakok fel ? Felraktam a rom managert ,de cwm-el kell neki a gyári nem jó neki.... -
Male
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
x26i-nél nekem sincs ott... ez az alap:
dev_mount sdcard /mnt/sdcard emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_hostbanderasz77: Ne is foglalkozz vele. Eszközkezelőben driver frissítése, a gépen te akarod kiválasztani, aztán kiválasztod a guglis USB drivert a nagy pakkban (extras\google\usb_driver), és így feltelepíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.02
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
El akarom mostmár menteni a rendszer fájljaimat ,de fel kellene raknom a cwm-et a gyári nem jó.Melyiket kell felraknom illetve elrothatom vele ha rosszat rakok fel ? Felraktam a rom managert ,de cwm-el kell neki a gyári nem jó neki....