Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Nekem is van ilyen X-Aktám.
Bizonyos Telekomos emberekkel csak akkor tudok jó hangminőségben beszélni (normál telefonhívásról beszélünk), ha 2G-re van állítva a kártyám. (Én is T-s vagyok.) Amint 3G-re állítom, ezekkel a bizonyos, Telekomos emberekkel (ideértve a nejemet is) csak tompa, visszhangos, távolinak ható beszélgetést tudok folytatni. Azért is érdekes a dolog, mert a nejem előző telefonjánál nem volt ilyen probléma. (Most Lenovo A6000-e van, előtte Zopo ZP700 volt.)Nem tudom, mennyire befolyásolja a dolgot, de ezer éves T-s SIM kártyám van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bizonyos Telekomos emberekkel csak akkor tudok jó hangminőségben beszélni (normál telefonhívásról beszélünk), ha 2G-re van állítva a kártyám. (Én is T-s vagyok.) Amint 3G-re állítom, ezekkel a bizonyos, Telekomos emberekkel (ideértve a nejemet is) csak tompa, visszhangos, távolinak ható beszélgetést tudok folytatni. Azért is érdekes a dolog, mert a nejem előző telefonjánál nem volt ilyen probléma. (Most Lenovo A6000-e van, előtte Zopo ZP700 volt.)