-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Mercutio_ #109160 üzenetére
Lányomnak van redmi2, nekem V5 2/8, egyelőre én se találtam olyant amire lecserélném, vagy nagy vagy drága lenne az utód. A redmi2 visszalépés nem lenne, de igazán előrelépés se. Teljesítményre hasonló, azt az icipici előnyt, amit a 410 ad a 400-hoz képest azt eleszi a miui a nubia ui-hoz képest. Méretre nem vészes, icipicit kompaktabb, kezelésre kényelmes. Képernyőre sem sokkal kisebb, ég egymás mellet is teljesen rendben van a redmi2, felbontásuk ugyanaz. Üzemidőben mondjuk gyengébb, de normál használattal kibírja a napot.
Az a P8 lite sem sokkal erősebb szerintem, és ugyanúgy bicegős a 4G-je mint a xiaomiknak.
A Mi4i 16 gigás esetleg lassan bekerülhet az ársávba, de nincs sd foglalata, Nubia Z9 mini drága.
Meizu M2 (nem note) zárt rendszer miatt nem, és ott sincs B20-as 4G.
Harmadvonalbeli gyártó nálam se játszik, az először jól hangzó ajánlatoknál mindig kiderül utólag pár dolog, ahhoz képest meg nem is olyan olcsók. 5,5"-ban már könnyebb lenne jobbat találni, de az nekem kényelmetlenül nagy, van ekkora telefonom, bő 1 hónapig használtam amíg a V5 meg nem jött, alig vártam hogy lerakhassam, azóta is a dobozában rohad. Nézegetem én is az ajánlatokat, de nem találok méltó utódot. Olyant meg nem veszek ami nem igazán lenne előrelépés, mert nem látom értelmét ilyenre kidobni a pénzt.
De ahogy mostanában szaporodnak a 4GB ramos telók, lehet hogy lesz nemsoká normális áron 3 gigás, én még várok.Amúgy muszály most lecserélni a V5-öt? Tönkrement?
Ha találsz valamit akkor feltétlen írj hogy mit, érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest