- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
válasz
Bagira01 #10850 üzenetére
Ez fokozottan furcsa. A többieknek minden kifogástalan, neked meg egyik hiba a másik után. Mint amikor a szervízbe visszavitt hibás alkatrészeket összerakják és megpróbálják újra eladni.
Amikor én vettem, fehéret nem is lehetett választani, fixen csak fekete volt, örültem is neki, hogy akkor biztos nem tévesztik el. Most nézem az oldalukat, a képek továbbra is a fekete (szürke) készüléket mutatják, a feliratban meg már white szerepel. Az 1GB ramot viszont kijavították 512MB-ra. Vicces, mert alul a kommenteknél még látszik, hogy valaki érdeklődött, hogy tényleg 1GB-e az az 1GB, és bizonygatta, hogy igen, csak lefoglal belőle az oprendszer...
Őszinte részvétem, ez a kínából rendelés "varázsa". Én biztos visszaküldeném, hogy vagy a pénzt adják vissza, vagy egy teljesen újat kérek helyette, mert rossz. Ha nincs fehér, és neked az kell, akkor nem is ezt a modellt.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Bagira01 #10850 üzenetére
Annak kellene eltördelni a kezét aki postára adta neked azt a "telefont" .....2012-ben ilyet hogy egy töltő csak úgy eldurranjon, meg hogy selejtes telefont küldjenek el....nevetséges. Ebből is látszik hogy át se nézik a cuccokat mielőtt postára adnák...de a 40-50.000ft-nyi dollárt azért hiánytalanul elvárják....vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest