Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
zarew
üzenetére
De, dual sim, dual stand by.
Itt van a kezemben, náluk vettem, benne egy voda és telenor kártya, átirányítás ha nem ellrhető opció bekaopcsolva mindkét kártyára a másik számra.Fotót nem tudom, nem teszteltem, nekem marginális kérdés, de süt a nap odakint, mindjárt lövök egy fenyőfásat én is.

Szerk: annyira nem süt, de itt vannak a képek:
https://app.box.com/s/viushmfyrv1elyg8hlp7tri4x75dix56
Gps gyorsan talált jelet, stabilan tartotta (nem teszt, csak egy Budapest - Debrecen távon néha - néha rápillantottam).
Épületben (téglafal, fa födém, cserép tető) csinált olyat, hogy a Google térképen szépen körbejárt a pozíciót jelző kék pötty kb 100m körben. Itt lehet, hogy nem volt gps vétel, csak 3g és wifi alapján pozícionált, nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobilinternet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest