- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok
egy kis segítség kellene
ATAB5 quad telefonról van szó, illetve mobilnetről. telenor és voda kártyákkal, a SIM1-ben a telenor, alapból azt használom. Azonban mindkettőnél előfordul, hogy megszakad a kapcsolat, régi Desirével ilyen nem nagyon volt.
Mi lehet az oka neki? Beállítás vagy mi? -
törölt tag
Sziasztok
Ma vettem egy Atab5 Quad telefont, egyenlőre tetszik, bár a 3,7" után elég nagy.
Mondjuk az Antutu 12800-at elég karcsúnak érzem. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #65164 üzenetére
így van
nekem is ott a kocsiban a BT vevő és soha nem kínlódok azzal, hogy keresgéljen a telefon, (egyébként is eléggé le van árnyékolva az üveg állítólag) szexeljenek egyet és kb. hidegen is max fél perc mire egymásra találnak. -
törölt tag
1: Már annyiszor kérték, hogy NE copy+paste mások hozzászólását a tiéd alá...
ott a link, amire válaszolsz, akit érdekel, majd megnézi..
kivéve, ha egyszerre több embernek válaszolsz, de akkor meg így az értelmes: (csak példa)#2367 Ide jön a válaszod
No, direkt a Te kedvedért leszedtem egy GPS teszt appot. Felraktam, indítottam, helymeghatározással és GPS bekapcsolással. Működik persze és a bal felső sarokban ott a kis karika, benne a másik kis karika (általános gps ikon), de a kedvedért ezt megtettem ezek nélkül is és lám csodát, akkor is elindult az app
De tényleg az a megoldás, ha eladod a telefonod, mondod természetesen a vevődnek, hogy ez egy szar, és soha nem fog menni a gps rajta, aztán veszel egy másikat, de ha lehetséges, ne dual sim telefont vegyél
-
törölt tag
De barátom
Te azt állítottad, hogy ÖSSZES szar...
Ehhez képest....
No mindegy, szerintem nem kéne olyat állítani, ami nem igaz. Ennyi.
Vegyél hozzá BT vevőt és már megy isNa, részemről ennyi, mert az állításod cáfolva több soron.
A másik: kéretik nem hozzászólást gyűjteni és használni a szerkesztés gombot!!
Ez nem GPS függő dolog talán -
törölt tag
Ajjaj, kezd ciki lenni a dolog
Ez már kettő.
Te próbáltad pl. bekapcsolni a GPS vevőt? Néha csodákra képes ez a kicsiny mozdulat.Bár ha belegondolok, hogy a Blade I-es gépem, ami nem MTK chipesetes, alig talál hódat, annyira, hogy BT vevővel oldom meg, akkor mi van? Lehet a qualcomm minden chipsetes telefonja szar GPS vevős?
-
törölt tag
Érdekes...
Tehát akkor az állításod szerint az ÖSSZES MTK chipset telefon GPS-e része szar?
Mit teszel, ha kiderül, hogy legalább 1db jó? Arra már gondolni sem merek, ha netán 2db jót tudnak neked is mutatni...
Aztán lehet keresgélniAzt ugye csak halkan jegyzem meg, hogy 5 percen belül: SZERKESZTÉS használata
-
törölt tag
sziasztok
Gondolkodom a dual sim-es készüléken, de ahogy látom, ezeknél az egyik SIM az micro foglalat.
Van esetleg olyan is, aminél mind a kettő normál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Autós topik
- Autós kamerák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest