- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Nagy királyság a qhd ig
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
hungobungo #68016 üzenetére
Mert szuper kis vékony teló ami még jól is néz ki!
Csak hát a saját soc egy kabaré(Már az eredeti P6-nak)
-
Crytek
nagyúr
Itt csak 219$ és erre semmi más nem jön rá!
-
Crytek
nagyúr
válasz
svgyula #67307 üzenetére
Nekem mindegy ami a telefonomon van -szokott lenni-volt a gmail hozzáférésem féltem a legjobban.
Azt meg ha más hálózat/böngésző/gép akármi lépnél be küld nekem telefonra sms-t.Meg amúgy is mint mondtam egyedül az oper minit használom ,mert nekem csak netezni kell a telefon!
-
Crytek
nagyúr
Beállítások->Biztonsági mentés és visszaállítás->Gyári beállítások visszaállítása
Ez egyenlő a Factory data resettel (Erases all data on phone) ??
-
Crytek
nagyúr
válasz
hungobungo #67229 üzenetére
Elvileg rootolva érkezett. Törölni csak 1-2 alapból rajtalévő kínai tökömtudja mire való programot töröltem!
blueye: Miért használtam volna máshogy?
Akkor látom értelmét bármi ilyen állítgatásnak ha tudom hogy bármi javult volna.Az én esetemben ehhez egy új nem selejt telefon kellett volna. -
Crytek
nagyúr
Teljes rendszer visszaállítást (tehát amit csináltam rajta mindent felejtsen el a mobil) hogyan lehet csinálni az mtk-s telefonoknál?És ezt a módszert sim nélkül is meglehet?
blueye: Nem szoktam szórakozni ilyen bohóckodással.
-
Crytek
nagyúr
válasz
csubuka #67217 üzenetére
Ha nem volna paypal védelem hamar elveszne az a bizalom!
Nekem is írták küldjem vissza küldenek újat. Mondtam ilyen szemet nekem ne küldjenek,nekem a pénzem kell.Semmi garancia nincs rá,hogy normálisat küldenek (ha ennyi selejtet kiszórtak van ott még ahonnan ezek jöttek) Aztán ha az is rossz megint küldhetem vissza és nekem nem free shipping van hanem kőkemény 3-4 K!
Meg is írtam nekik a visszaküldéssel oké lesz minden ,de a pénzem kérem vissza ,és nézzek el nekem de dispute-al karöltve megy a csomag ,mert mire kiért kifutok a 45-napból. Ha megkapták és megkapom a pénzt tisztelettel zárom le az ügyet a paypalnál.Duliee: Amíg ilyen kínai csalók léteznek sosem fog semmi helyreállni
-
Crytek
nagyúr
lyen gagyi telefonok esetében full refund létezik?
Mert nekem az nem jó hogy küldenek megint egy ugyanilyet,mert nekem ilyen nem kell! -
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66933 üzenetére
Én meg téged sajnállak és a hozzád hasonló gyökerek miatti estlegesen kínai telefont vásárolni akaró felhasználokat.
Mert a fajtád csak az éljen a kínai telefon kommenteket freferálja.
Ezt jól tükrözi hogy privátot ír nekem másik porul járt umi x1s tulaj és nem ide irja a gondjait, nem csodálom.És persze hogy külön írom le a hibákat, mivel egyszerre nem tudom kipróbálni őket.
Az meg a leghatalmasabb hogy szinte semmi ilyen gondokról nem volt szó az umix1sről meg ennyiért best buy stb, aztán megvettem szar ,egyből nem értek hozzá, most meg már érdekes te is azt irod hogy szart vettem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Graphics #66929 üzenetére
Sorra veszem őket???Életem első kinai telefonja ez a valami.
2db Cubot GT99-et vettem de nem magamnak.Azt csak futólag néztem mert a tesomé volt az egyik.Jó kamera semmi nuance (talán annyi hogy a hátlap könnyen léjött) és gyenge gps jellemzi.A másikat az ismerősének vettem csak jókat mond róla (gondolom őt nem érdékli gps) -
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66927 üzenetére
Már megint a nem létező dolgokat rovod fel ellenem.
Nincs Mi3 am valszeg soha nem is lesz mert előbb vonják ki a piacról mintsem hogy 70k legyen amit még kiadnék érte.
És nem minden kínai telefont fikázok ezt is csak te hoztad létre az elfajzott kötekedő világodba.De megadom a cimem egyeztetünk időpontot eljöhetsz megnézheted minden kipróbálhatsz rajta és ha ezek után védéd akkor igazat adok neked.(De ilyen nem lesz mert minden amit írtam róla az sajnos a kökömény valóság)
Ez egy fércmunka.Már azon vagyok ez nem is Umi hanem valami elvetemült klon hogy ilyen gyenge. -
Crytek
nagyúr
Umi x1s fotozás része valahol a legotvarabb kategoriás kinaiak közötti élboly oszlopos tagja lehet.
Nem hogy a képek katasztofálisal de már az a látvány is ocsmány amit a kijelzőn látsz még fotozás előtt. -
Crytek
nagyúr
válasz
junkpod #66810 üzenetére
Fent a kolléga is leírta hogy "zajos" ezáltal töltés közben szinte használhatatlan a telefon.
Még mielőtt kiderülne hogy én vagyok a balfasz arra van lehetőség ezeknél a csodafoneolnál hogy ki majd visszakapcsolás után ne felejtsenel és ne kelljen újból beállitani amiket már beállítottam?
-
Crytek
nagyúr
válasz
RECSKA #66792 üzenetére
"Valamint nalad a hiba, en 1 honapig hasznaltam az umi-m, es tokeletes volt.
nem gyarilag, de 1 het allitgatas utan megcsinaltam."Kinából nem tudok olyanról hogy 100 ugyanolyan telefonból 100 ugyanugy müködött volna!
Szóval kifogtam egy trágyadombot.Ha a térerőt stabilátevő megoldást tudsz ne tartsd magadba és a neved imába foglalom!
25 ezerért nem adom el mert 22800-ért vettem (annyiért rögtön viheti bárki) annyit nem ér szar nem akarok drágán eladni!tutis: Ez mind szép és jó de ezeket a kínai "csodákat" szerintem 99.5%-ba senki nem a sajátjával tölti
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66789 üzenetére
Ne védd az ótvart!! Kinai-e vagy?
"GPS -> EPO frissítés (de ha ki se próbálod, ne fikázd)"
-Feletted olvashatod sehogy se tudnak a fosba életet lehelni"1750mAh aksinak semmi köze a 3 órás töltéshez, az számít, hogy a telefon microUSB-n keresztül mekkora áramerősséget képes felvenni. Nem feltétlen jó egy nagyobb töltő."
- Ezt ismételten csak elbuktad, mivel az lg 2x-em töltöjének paraméterei 1az1-be mint ezé a fosé és az a 3300-as aksit feltölti kb 1.5 óra alatt jééMég valaki okos beszólás tőled? Szívesen olvasom a baromságaidat!
"De arra itt nincsen szükség, hogy feleslegesen tántoríts el bárkit is a kínai telefonoktól csak azért mert te nem vagy kibékülve velük.."
Oké. VEGYEN MINDENKI UMI X1S-et!!!!!!!!! Nyugodtan az égadta világon semmi baja ,egy mestermű!
Enyémet is lehet vinni 15k ha házhoz jöttök! Poháralátétnek még jó lesz! -
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66784 üzenetére
Belakni lol.
-Dobálja a térerőt van hogy órákig nincs ugyanez a mobilnettel
-A telefon összeszereléséből adódóan látszik hogy "összegányolt fércmunka" pf köpedelem
- 1750-es aksit nem gondolom hogy több mint 3 óráig kéne tölteni és még 70%-ot se éri el (nem a gyári töltőjével,mert azzal használhatatlan)
- GPS-t ki se próbálom mert minekEzek a telefon legfontosabb dolgai.Ezeket ha egy évig használom akkor se lesznek jobbak.
-
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66782 üzenetére
Ez az egész ott bukik meg hogy a tescos 4000ft-os telefon használhatóbb szinten van kb. Az legalább fog térerőt is és nem engedi....
-
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #66778 üzenetére
Felesleges.Szerintem senki nem kíváncsi arra hogy alázom porig ezt a szánalmas **st.
Elég annyi ,hogy az egyetlen pozitívuma számomra az volt hogy könnyű (legalábbis a bumszli aksis LG2X-emhez képest észre se vettem hogy a zsebembe van percenként nyúlkáltam nem hagytam-e el) Minden más az egy nulla.
-
Crytek
nagyúr
válasz
RECSKA #66749 üzenetére
Olcsó volt és gondoltam kiprobálom.Soha nem vártam tőle világmegváltást.
Romokkal nem szarakszom jó ez nekem alapon is.
A rajta lévő foliát szedem le a vérbe mert kb ez is blokkolja a használatot (legalábbis remélem)
Holnap megyek futn vele és megnézem életképes-e a gps.Aztán lövök pár képet videot és irom logoutra az észrevételeket. -
Crytek
nagyúr
UMI X1S gyári töltővel töltés közben kb használhatatlan (legalábbis ami a gépelési részét illeti)
Majd még kipróbálom az LG töltőmmel hátha. -
Crytek
nagyúr
Hát igen ilyen egy vérbeli 100$-os telefon tudás még csak csak ,de a megvalósítás hagy kivánni valót maga után...
22800ft-ért ne is várjon többet címszóval tudok élni. Sok -többet nem kell várni tőle. -
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66711 üzenetére
Hozzászoktam a régihez ahol tökmindegy hol volt az mp3 rányomtam-> beállítás csengőhangként és kész.
Na itt ilyen nincs.De már leszedtem hozzá a programot amit mondtak azzal beraktam!Pár benchmarkot le is futtattam eddig gyenge (de ezt is vártam tőle), hamarosan hivok párat hogy nem recsegek-e nincs -e dobozhang stb.
Ami első blikkre gond lehet dobálja a térerőt mert tesztelem a telőt és a térerő jel helyén sokszor megjelenik a "nagyító"(keresés) ikon. -
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66699 üzenetére
Most a kínai telefonokhoz komoly hogy program kell egy mp3 csengőhangnak beállításához?
Mert akkor most kukázom rögtön... -
Crytek
nagyúr
Hogyan tudok mp3-at csengőhangnak berakni?
Mert ezen a kínai telón ez nekem kínai és nem találom a lehetőségét -
Crytek
nagyúr
Hogyan kell a telefonra és simre lementett telefonszámokat elmenteni hogy egy másik készüléken tudjam őket használni?
-
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66675 üzenetére
Azt meghagyom a tesztbe, nyomdafestéket nem tűrő módon kőkeményen kiöntöm a szívem róla!
-
Crytek
nagyúr
Tegnap volt nálam is az Umi X1S célországba megérkezett!
Most keltem fel éjjeles után és itt az asztalomon a telefonMindenféle "bohóckodástól mentesen" érkezett
Tesztelés folyamatban!Majd csinálok logout-ra kis tesztet is.
-
-
Crytek
nagyúr
Nem dualsim ,de ahogy itt olvasgatok gyakorlatilag már mindenki rendelt mindenhonnan mindenfélét.
A haverom HTC Desire 500-as mobiljának szétrepedt a kijelzője!
Honnan tudna hozzá rendelni a legolcsóbban és ez ft-os áron mennyi lenne (linket esetleg)? -
Crytek
nagyúr
Antelife Spanyol warehouseból Hongmi
$176.92Elég barátságos (akinek tetszik ez a telefon és a tudása)
-
Crytek
nagyúr
válasz
hungobungo #66337 üzenetére
Direkt írtam hogy külön sim kell (érhetőbben nem vagyok T-home-os telefon előfizető,csak netem és a tv adás van onnan)
Telenoros vagyok (mert céges) de ott a net 100MB-os 1000FT -
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66327 üzenetére
"Úgy ítéled el a telefont, hogy még csak halvány lila sejtelmed sincs róla"
Nem én sírtam tele a Xiaomi topikot a hibáival a rom szarakodásokkal a videó felvétel hibákkal .. stb hibákkal.Lehet nekem nincs sejtésem ,mert nincs ilyen telefonon(ezekután soha nem is lesz),de olvasni tudok és ez a sok sírás nem sok minden jóval kecsegtet.
-
Crytek
nagyúr
Létezik már olyan ebben a nagyszerű országban hogy bemegyek egy szolgáltatóhoz és kérek csak mobilnetezésre sim kártyát 1000ft/1GB-os verzióban és adnak is?
(A T-home féle only ipad mellé lehúzást ismerem az nem érdekel)
-
Crytek
nagyúr
"Xiaomi Hongmi (ennek a formája annyira nem tetszik, viszont csak jókat irtok róla"
Ez amolyan urban legend lesz......Az tény hogy sok jót írtak róla és nekem is az álmom hogy 150$ legyen és veszek. Mindez addig tartott amíg bele nem olvastam a topikjába. Nem kell nekem még 150$-ért sem!
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
A tegnapi nappal a kukaszkevény Umi-t nekem is célországba küldték!Várjuk a csodát...
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Aki az első Umi X1S 99.99$-os szórásnál rendelt annak van már valami a nyomkövetésnél legalább?
11-óta semmiBezzeg pandawillről 9 nap alatt itt a cucc
-
Crytek
nagyúr
Igaz nem telefon,de pandawillről 9 nap alatt megjött a cucc free shippinggel.10-én adtak fel ma hozta a postás.Eddigi rekord ,mert 11-12 nap volt a leggyorsabb ezidáig!
25 dolláros volt a powerbank de erre is más volt írvaRemélem a kukaszökevény Umi is megjön ennyi idő alatt .
-
Crytek
nagyúr
Xiaomi powerbankot (10400-asat) vett itt valaki?
Komolyan csak egy kis USB kábelt adnak mellé és semmi többet?
USB-n nagyszerű lesz tölteni gondolom 4 nap mire feltölti magátÉs mire gondoltak ezt mivel kéne feltöltenem? Bármilyen telefontöltö jó hozzá?
-
Crytek
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #65637 üzenetére
És mégis miben jobb ? Leírás alapján max aksiban de lényegtelen ,mert egyik se bír 1 napot se!
-
Crytek
nagyúr
K Touch Nibiru Mars One H1
Full HD felbontású okostelefon 200 dollár alatt (Az ár ne tévesszen meg senkit emlékezzünk a 130$-os Xiaomi-ra ami 210$ a boltokba!)
-Full HD,MediaTek MT6592 1,7 GHz (nyolc egyenrangú Cortex-A7),Mali-450 MP4,2 GB RAM,16GB tárhely, 13MPx kamera
-
Crytek
nagyúr
"Szóval mit gondoltok ez az új 8 magos csoda vagy egy már ismert 4 magosnak lenne több értelme ?"
Ezt senki nem fogja tudni neked megválaszolni. Ez max akkor derülne ki ha lenne bármi (de tényleg akármi) ami használja azt a 8 magot.
Mert jelenleg jól hangzik meg minden de 100% hogy a mostani programokhoz játékokhoz amik jelenleg léteznek felesleges.Hogy mit hoz a jövő? Azt a játékfejlesztők tudják mi sajnos nem.
UI: Sajna a legtöbb 4 magosban mali 400 van meg 450 ami gonot okozhat a későbbi játékokban,mert "gyenge"
Egész jól példázza ezt az Assassins Creed Pirates game.Nézz a youtubon egy komolyabb telos videó vagy egy IOS-es videot róla majd nézz egyett mali 400-as telón. Mintha full más game lenne ocsmány ahogy leskálázodik a grafika pedig szerintem simán bírná mert ennél sokkal szebb game-ek is vígan futkosnak vele! -
Crytek
nagyúr
"UMI X1S-t délelőtt,kíváncsi vagyok milyen lesz"
Gyenge kamera, gyenge aksi, gány gps kb ezek jellemzik majd!
Egy pozitívuma van már most így hogy aránylag jól néz ki!
+ Tudod majd magad védeni azzal a szöveggel hogy ennyiért magyar szinten nem fogsz 4 magos telefont kapni ilyen "tudással". -
Crytek
nagyúr
válasz
blueye #65111 üzenetére
De ez milyen szar dolog már ,egy ekkora webshoptól.
Ennek így kéne működni.Megkapták a rendelést megkapták a pénzt hátraszólnak raktárba te csomagold már és holnap küldjük postafordulóval.
Ehelyett szüttyögnek rajta mintha muszáj volna.De legalább ebben rosszabbak mint Magyarország!
Mindegy még van 43 napjuk! -
Crytek
nagyúr
Remélem hamarosan lesz Hongmiból is ilyen antelife féle 100 dolláros söprés,mert akkor beneveznék arra is legalább lenne egy jónak mondható telefonom!
-
Crytek
nagyúr
Még mindig van ebből az Umiból. Rákerestem és még ennyiért se kell mert kb ugyanolyan zsákbamacska mint a többi "nem nagy márkás" telefon.
Így értem miért nem fogyott el az első 10 percben!
GPS itt is hol fos hol nem kamera szar, aksi gyenge,
Ha jól belegondolok jót nem is olvastam.
-
Crytek
nagyúr
Xiaomi power bank miatt hogy 02/28 óta processing van írtam rájuk és közölték azért nem adták fel mert hogy nincs is nekik.
Ja mondom akkor azonnal adják vissza a pénzem! Rü**s ........ banda.Akkor a halálért nem írják ki hogy nincs?
Valaki tud valami helyet ahol van és március végéig meg is jönne?
-
Crytek
nagyúr
Telenor esetében ha egy telefonnál a WCDMA 2100Mhz-es csak az okozhat bajt pl falun vagy bárhol?
-
Crytek
nagyúr
Pandawillen tracking numberes free shiping már nincs?Mert rendeltem és nem kaptam így meg szar :-(
-
Crytek
nagyúr
válasz
Andrewstarr #63900 üzenetére
Vicces hogy a WCDMA-s meg legjobb áron is 190$
Azt is levihetnék már állandó 150-160$-ra! -
Crytek
nagyúr
Androidos telefonhoz 5000 ft-ig milyen powerbankot ajánlanátok? (Elnézést hogy itt kérdezem de powerbankos topikot nem dobott ki a kereső)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest