- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balpityu
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #43559 üzenetére
Szia, tegnap kaptam meg 6 munkanap alatt Sing postával a Minidealtől rendelt G2S-t. Igaz csak fehér szín volt már, de asszonynak lett. Mellesleg tényleg brutál jó teló!!! Jó választás, mert 4"-ban már alig van valami választék...
-
gjoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #43559 üzenetére
g2s igaz csak fehér van megbízható helyről
interstate76: kicsit gyorsabb voltál
-
CoolBoy323
nagyúr
Jiayu G2S-t lehet még valahol kapni?
Ahogy néztem, az a legjobb 4"-os telcsi, de sehol nem találok értelmes helyen
-
-
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Olyan telefont keresek, ami kisebb; 3.5 inch-től max. 4.3 inch-ig.
Ebből találtam is sokat, de még egy fontos szempont, hogy legyen rajta led vaku!
Na ilyenből csak a Jiayu G2S-t, meg a G2-t találtam, esetleg tudnátok még ilyet mondani? -
426os
őstag
Én meg amilyen peches vagyok most ez ügyben csak olyan telefonokat néztem ki, amik kezdenek kifutni.
Azért remélem fekete p700i-ből még volt egy amikor rendeltem és holnap postázzák is.(#42862) spileraaa:
Amint fent lesz valaki náluk chat-en te is megtudod kérdezni. De ha akarsz rendelni szerintem ne nagyon várj vele, mert úgy jársz, mint én a G2S-el, hogy pont előtted fogy el. -
maj-viktor
őstag
Na hoppá, bár most nézem minideal-sen 130$-ért van Jiayu G2S 1GB-os, ez már tetszetős...
Bár most nemértem, most out of stock vagy 4pcs van még!? O.o
http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html
Mindegy... "megvenni" nem lehet szal... out of stock
-
Gwent1
tag
válasz
maj-viktor #42843 üzenetére
Szerintem kevés az 512 én pont egy jiayu G2S.t használok és rendesen belaktam. Még annyit a telefonról, hogy az itt olvasottak miatt lejárt napi távokra is bekapcsoltam a navit. Semmi baja. Indításkor városban házak között kb.20 mp alatt fog jelet és nem dobálja el. A három betűs navival volt annyi gondom, hogy nem minden verzióban szólalt meg mohabá.
-
maj-viktor
őstag
Lenovo P700i (~145$)
Meglesem... bár led flash hiánya miatt már nem tetszetős
meg mindeal-en csak fehérbe van, újabb mínusz számomra! :'(Jiayu G2S-hez: szerintem nekem nem kell 1GB RAM (~160$)
de így alternatív Jiayu G2 az 512MB RAM (~100$)csak 4"-os méretnél én a 100-120$ körül nézelődök (van több alternatíva is)
4,7"-nál meg 150-160$ körül -
Zeki
nagyúr
A banggood.com oldalon a legolcsóbb a fehér 4"-os Jiayu G2S, 153USD postával.
Van ezzel a bolttal valakinek tapasztalata és/vagy kupon kódja? -
nezo11
csendes tag
válasz
paolinho #42095 üzenetére
Megpróbáltam, látszólag lement a magyarítás JBAR-ral. Jelezte, hogy néhány apphoz nem talált fordítást. Vissza is tettem a telefonra, de továbbra is minden angol. Magyar nyelv kiválasztható lenne ilyen esetben? Én nem találtam. Nincs véletlenül meg a magyarított alapromod?
G2S
-
426os
őstag
A mostani a Jiayu G2s-ekkel van probléma? Korábbi hsz-ekben olvastam, hogy a gps-el gondok vannak.
Volt is belinkelve egy táblázat gps chipekről. Azt honnan tudom esetleg kideríteni, hogy melyik Soc-ban melyik van?Most vacilálok a G2S és a Lenovo p700i között, a Jiayu szimpatikusabb a kinézete, mérete, ram-ja, illetve led villanója miatt, de ha vannak vele gondok, akkor inkább a Lenovo. Bár ahogy látom a Jiayu-ban meg nemigen van magyar nyelv, bár ez kb az utolsó szempont.
-
Zeki
nagyúr
A Jiayu G2S van/volt itt már valakinek?
Adataiban jónak tűnik, van fehérben, nem nagy, így mehetne az asszonynak. -
Zeki
nagyúr
Na igen, itt egy piaci rés.
Erős 4 collos. Nincs.
De ott a Jiayu G2S, ami azért 2 magosan sem gyenge. -
fPApi
őstag
Érdekes, hogy tényleg mennyire relatív minden: azt írod, hogy a Lenovo P770 "mondjuk nagyon sokkal nem nagyobb" a Jiayu G2S-nél. A linkelt oldalak szerint a méretek: 133×67x11.8mm, 162 g vs 125 x 61x9.9mm, 145 g. Én ezt már jelentős méret- és súlykülönbségnek érzem (főleg, hogy próbáltam mindkét méretet).
-
Ájvé
veterán
válasz
tvamos #41491 üzenetére
Talán ez lenne a legjobb:
Jiayu G2S
Facebook játékok nem igazán mennek szerintem telon, bár nem próbáltam, esetleg ha van külön alkalmazásban is a játék Androidra.
Ez is jó még csak 4,5"-os már (meg ilyen méretben van már 4 magos is):
Lenovo P770
mondjuk nagyon sokkal nem nagyobb.
Romokról nem tudok beszámolni, mivel nincs tapasztalatom és nem ismerem annyira ezeket, majd talán más ír erről is.
Net elvileg csak vodás megy rajtuk (2100Mhz-es). -
balpityu
csendes tag
SZiasztok,
Szeretnék vásárolni aszonynak egy Jiayu G2S-t. Olvasgattam, de nem találta magyar nyelvű romot honnan tudok letölteni?
Köszi az infót!
István -
Ismétlés ON
Oké, tudom, hogy ott a jBart, ismerem, használtam is, még G2s romot is fordítottam, de...
már 6 különböző ROM-ot letöltöttem, kiakadtam, elegem van. Két napja szenvedek és nem megy a magyarítás (nem kell elmagyarázni, csináltam már sokszor, de most egyik módon sem megy, nem tudom, miért - kérlek, ne adjatok tippeket, hogyan kell csinálni, mert tisztában vagyok vele.)
Ami segítségre most szükségem lenne, az egy magyarított G2s rom, amit már csak fel kell nyomnom a telefonra.
Ha valaki tud ebben segíteni, kérem, tegye, mert holnap délelőtt kell a barátomnak a telefon, és közel vagyok a falhoz vágáshoz!Kösz
Ismétlés OFF
-
Oké, tudom, hogy ott a jBart, ismerem, használtam is, még G2s romot is fordíottam, de...
már 6 különböző ROM-ot letöltöttem, kiakadtam, elegem van. Két napja szenvedek és nem megy a magyarítás (nem kell elmagyarázni, csináltam már sokszor, de most egyik módon sem megy, nem tudom, miért - kérlek, ne adjatok tippeket, hogyan kell csinálni, mert tisztában vagyok vele.)
Ami segítségre most szükségem lenne, az egy magyarított G2s rom, amit már csak fel kell nyomnom a telefonra.
Ha valaki tud ebben segíteni, kérem, tegye, mert holnap délelőtt kell a barátomnak a telefon, és közel vagyok a falhoz vágáshoz!
Kösz
-
426os
őstag
válasz
DJGABI #40016 üzenetére
Nem adom fel!
Igazából a G2S szerintem jó lenne, ha lenne jó áron készleten -
426os
őstag
válasz
pècsimunkás #40005 üzenetére
Köszi, tudását tekintve egész jó, még talán a kinézetével is meg tudnék barátkozni, de már nagynak érzem. Most a Jiayu G2S-t nézegetem nagyon, szimpatikus a kinézete, mérete, illetve a Gorilla Glass kijelző.
Ehhez kapcsolódóan: A nem gorilla kijelzők mennyire hajlamosak karcolódni/kopni használat közben? Illetve ha rakok rá fóliát (amit mindig is utáltam) akkor az mennyire látszik használat közben? A gorillás kijelző bírja a használatot fólia nélkül is mindenféle károsodás nélkül? -
426os
őstag
Sziasztok!
Eddig butatelefont használtam, kb mostanra kezdem néha azt érezni, hogy szükségem lenne néha egy okostelefon szolgáltatásaira.
Elég szimpatikusak nekem ezek a kínai telefonok (főleg az áruk). Igazából dual-sim-re nincs szükségem, de úgy látom a legtöbb esetben ez velejárója a kínai terméknek.
Mivel kb 30k-m van erre az egész mókára, elég nehéz helyzetben vagyok, mindenféleképpen kell némi kompromisszumot kötnöm.
Fontos, hogy ne legyen nagy a telefon, 4"-t még kényelmesnek találok, efölé nem szeretnék menni. Illetve jó lenne a minél hosszabb akkuidő is (a mostani telefonomnál ez kb 3 nap, igaz szar már az akksija), valamint a minimum két mag, ez valahogy mozgatja a fantáziám, habár lehet elég lenne egy single-core telefon is. Alapvető kritérium még, hogy az usb csati a telefon alján legyen.
Néha kis netezés, kis navigáció és zenehallgatás lenne a használat tárgya a telefonáláson kívül, extra igényeim (pl hardcore játék) nincsenek. Ahogy látom ebben az árkategóriában jellemző az 512mb RAM, ez alapvető használat közben mennyire jelent gondot (mint említettem nem volt még okostelefonom)? Fontosnak tartanám még a minimum 4.0-s android-ot is, mert több, mint biztos, hogy eleinte sokat fogom buherálni, közben beletanulok az android világba is és ezt nem szeretném egy, már elavult verzióval.
Eddig a ZTE v889m-el szemeztem, de közben elkezdtem nézegetni a Jiayu G2S-t (130 dollárért szerintem igen jó lenne, ráadásul ez még tetszik is, nem úgy, mint a többi Jiayu). Jelenleg mondjuk ahol néztem őket jó árban éppen elfogytak.
Ezek alapján mit ajánlanátok?
A különböző gyártók hogyan viszonyulnak egymáshoz minőség tekintetében? Jelnleg a ZTE/Huawei/Lenovo telefonok élveznek nálam előnyt a nevük miatt, de nézegettem még Star, THL, illetve Jiayu-kat is. A többiről nem nagyon olvastam szinte semmit.
Az, hogy melyik telefon tudja az OTG-t, miből derül ki (sokszor nem találok róla infót, pedig örülnék, ha lenne)? -
smkb
őstag
Azért én ennyire nem írnám le a 6577-et. A G2S-emben 6577T ketyegett 1.2 ghzen és semmivel nem lassabb a ZTE V987-emnél. A 6577T-ben a cortex A9 magok alkalmazástól függően ~20-40%-al gyorsabbak, mint a cortex A7-ek a 6589-ben. Azok az alkalmazások amik egy szálat használnak bizony jobban teljesítenek a 6577T-n. Egyedül a szintetikus tesztekben jön ki nagy különbség, illetve pár nagyon erősen gpu igényes játékban. (Batman TDKR, NOVA 3) A többi mind frankón fut az SGX531 ultrán is. Személy szerint az Aralon HD-val (egész szép RPG), Mass Effect-el, Real Racing 2-vel játszottam sokat. Úgyhogy ha valakinek számít a kis méret is akkor pl egy 4"-os G2S-nél nincs jobb választás jelenleg sem, mert senki nem gyárt 6589-el 4"-ban telót.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Két dual teló közt vacillálok. Zte v970 és a Jiayu g2, (g2s)
Melyiket javasolnátok? Nagyobb tuti nem jön szóba, mert a feleségen nem éri át -
janakbacsi
őstag
jiayu g2s gyakran elveszti a térerőt, szívem szerint visszaküldeném minideal-nek. meg fogják vajon csinálni?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
DJGABI #39015 üzenetére
Jé, most jöttem rá, h a G2 és G2S nem is egyforma
Szerintem rohadtul nem praktikus egy ilyen tok, nekem nem kellene még ingyen sem, főleg nem "yellow", ami narancssárga
mini nálam sem jó már v negyed órája...
@losi73: hülye kérdésre, hülye válasz
a kereső lehet nem ilyen hülye, mint mi -
petymeg
addikt
Sziasztok!
A Jiayu G2S telefonom tegnap olyat produklt, hogy feltöltött a netre valahová -fogalmamsincs hogy hová és mit- 400 mega adatot, gyakorlatilag az 500 megás havi keretem a hónapra el is úszott.
Hogy lehet kideríteni, hogy mit és hová töltött fel? Én semmi feltöltést nem indítottam el az tuti. -
janakbacsi
őstag
márciusban vettem minideal-től 2 db jiayu g2s telefont, egyik sem akar műholdat találni. érdemes ezeket visszaküldeni? meg fogják javítani?
-
levi.hungary
tag
Van egy Jiayu G2S-em, amiben a touch nem pontos a készüléken. Lehetne valahogy újrakalibrálni?
[link] ebből a listából, ebben a romban (vagy ettől a verziótól kezdve) : [link] talán javítottak a touch problémáit (még nem mertem egyelőre a belakott romot törölni), de a magyar nyelv gondolom nincsen benne. A magyar nyelvet vajon nagyon problémás lenne beleintegrálni? Előre is köszi mindenkinek a segítséget! -
smkb
őstag
V987-hátlaphoz adalék. Tegnap kipróbáltam, hogy pár vékony kis tesa kétoldalú ragasztó csíkot feltettem azokra a pontokra ahol problémás az illesztés. A megoldás jobb lett, mint gondoltam. Az akkufedlap továbbra is levehető, és a rések is megszűntek. Nem tudom mennyire tartós, de egy próbát megér akinek van ilyen telója.
Még annyit, hogy az akkuidő káprázatos. Masszívan meglep a G2S után. Elvileg 2200 vs 2500 mah a két akku kapacitás. A nagyobb méretű és fényerejű kijelző ellenére azonos terhelés mellett duplaannyit kibír majdnem.
-
smkb
őstag
válasz
milestone #37615 üzenetére
Ezt már szerintem sokan megírták itt fórumban, meg tesztekben, videokban stb, hogy ips-e vagy sem, de az igencsak jó G2S kijelzőnél hangyányival jobb, a betekintési szögei minden irányból tökéletesek, és a színek is szépek, úgyhogy jó kijelzője van.
Hang kérdésre annyi, hogy power amp-pal használtam az eddigi kütyüim is, az egész jól helyre teszi, de a samu galaxy s wifi 5.0-am szebben szól, de az sem éri el a Cube C60 as lejátszóét ahol külön opampok vannak mindkét kimenetre, +BBE hangzás stb. A mindkét oldalont nem értem, arra gondolsz, hogy jó e a sztereó hangzás? Szerintem igen.
Egyedül a hátlap ami nem túl ügyes megoldás.
-
smkb
őstag
válasz
albinolynx #37589 üzenetére
Elég más G2 meg a G2S. Más a GPS chip is bennük. De az közös, hogy mindkettőben silány a GPS jel vétele. Van G2 is a közelemben, szoktam azt is mókolni.Valószínűleg a G2S-ben sem a HW-val van gond, mert ugyanaz a 6628-as gps chip van már benne, mint a 6589 soc-el szereltekben, illetve az összes 6589-es soc-el szerelt telókban is ugyanaz, mégis telefon modellek közt nagy különbségek vannak. Csak valami szoftver hw közti réteg lehet a ludas, az a gyatra soknál (meg az antenna, de az megint másik kérdés).
-
smkb
őstag
Megjott a ZTE V987. A két sarkallatos pont amiben a Jiayu G2S-em nem nagyon állt a helyzet magaslatán, a sok kínai társához hasonlóan, na azokban üt.GPS borzalmasan jó, nincsenek benne még simek, így is 30+, 40+ a jel zaj viszony és agps nélkül is (ami nem csoda, ha nincs adatkapsolat) tetőtéri lakásban azonnal látja a holdakat. Ráver a Galaxy S Wifi 5.0-mra, a G2S meg ugye bekapcsolta 3g vel sem tud ilyet produkálni. Kamera meg szimplán más kategória, mint ezek a bóvli 8-13mpxesek a thl, jiayu, zopo és társaiban. Üvölt a különbség. Képernyő maximális fényereje is nagyobb, mint a G2S, pedig azé sem olyan rossz. A feketeleves a hátlap. Na az botrányosan lazán vacakul illeszkedik. Igaz, hogy adtak hozá ajándék szilikon bugyit és úgy már nem nyeklik, de nekem kissé gagyi érzetű ez a tok, meg növel is a méretet. Egyébként meg szerintem inkább ezért 239$ ajándék tokkal és képernyőfóliával, mint 249$ egy G4-ért (hiába 3000-es akksi). Ez sem bírja kevesebb ideig a valós 2500-as akksival.
-
nezo11
csendes tag
Sziasztok,
Már napok óta küszködök, hogy G2S-hez magyarított romot találjak, vagy készítsek de nem jártam sikerrel (JBAR-os megoldás sem ment). Valaki tudna segíteni?
nezo
-
levi.hungary
tag
Jiayu G2S 4.1.2 -esemben, olyan mintha a touch nem pontosan érzékelné az érintést. Lehet valahogy újrakalibrálni?
-
smkb
őstag
válasz
Helltak #37065 üzenetére
Nem hiszem, hogy rosszabb lehet a többinél, mivel azok alá nem lehet már hova menni, csak ha nincs villanó. A vaku minden kínaiban botrányosan nulla. Semmi. Ezt vedd szó szerint. Teljesen alkalmatlanok sötétben fényképezésre. A Jiayu G2S-em vakuja is csak arra elég, hogy az Instant Heartrate mérni tudja a pulzusom
De tényleg, semmi másra. Bezzeg a Galaxy Nexus S, olyan képeket csinált tök sötétben is, hogy csak pislogtam.
-
smkb
őstag
válasz
BullZeye #37046 üzenetére
Erősen használatfüggő. Butatelók csak azért bírják tovább, mert nincs használva semmire telefonáláson smsen kívül. Ha ezt is ezekre használja csak apukád, 1 simmel, net nélkül, akkor napokig elmegy. A Jiayu G2S-emen is, ha nem kapcsolom be a 3G-t és nem játszok vele, jópár napig bírja. Készenléti állapotban alig eszik, az éjszakai ki és reggeli be kapcsolás meg szabályozható az MTK csipes telókban, ami pluszban dob az üzemidőre.
Ha meg mégis kell a nagy üzemidő, erős használat mellett, akkor arra a legjobb egy mobil külső akku. Nekem is van egy 6600 mah-os, 3 szor feltölti kb a Jiayut, akár használat közben is. Rendeltem már másnak is, ő egy Samsung Galaxy Minivel használja boldogan (gyakran lemerült neki már napközben, sokat használta a netet rajta). Kisebb mint egy 5" -os teló.
-
smkb
őstag
válasz
bigrock #36971 üzenetére
Mi köze annak, hogy te mit vettél a G3-al kapcsolatos kérdéshez? Mi köze ennek ahhoz, hogy késve jelent meg a G4 is? Attól, hogy 3000mah-az akksija, még megjelenhetett volna egyidőben a Star, ThL, Vowney meg sok egyéb totál nevenincs branddel, a nagyokat, mint Lenovo, ZTE ne is vegyük ide. Nekem is G2S-em van, de ettől még nem mentség a Jiayu számára, hogy borzalmasan lassan, késve érnek a piacra, amikorra a többiek már elviszik a lehetséges vásárlóik zömét. Elég ha csak itt a fóumban visszaolvasol, hányan várták a G4-et és végül vettek helyette mást. Ráfogták a kameramodulra, hogy annak hiánya miatt, ami meg tuti kamu mert ugyanaz a gagyi kamera van benne, mint az összes többi 13mpx el szerelt társában (sőt, sok tesztben még pocsékabbul szerepel)
Amúgy az a +20usd inkább +60 pl az azonos képességű ThL W8-hoz képest. Amúgy meg érdekes, hogy az 5" péklapát, a 4.7 meg nem...
és a féltégla is érdekes, mert pont nem a G4 a 3000 mah akksijával egy modell alkat(180g). A plusz vastagságnál (10mm a nagy akksis) meg kézben tartva pont elveszted azt az "óriási" előnyt, amit a 0,3"-al nyersz.
-
dhgm
tag
válasz
CoolBoy323 #36552 üzenetére
Nézd meg a cserealkatrész árá. G2s-ben az van ebben miértne volna?
-
GZoli7
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36000 üzenetére
Talán lesz G2S+, vagy valami ilyesmi. Engem is érdekelne.
-
tolvaj!
őstag
válasz
kretenallat #35008 üzenetére
jiayu g2s esetleg. 4" qHD 2x1,2 ght (mt6577T) 1 giga ram.
-
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Jiayu G2S-em van most, de le szeretném cserélni (fent van hardveraprón) és ehhez szeretném kérni a segítségeteket!
Az a lényeg, hogy olyan kéne, ami a kínaiak között a "legjobb" fényképeket és videókat készíti és 4 magos legyen.
Sok MT6589-es telóról néztem már sample képeket és videókat, és eddig a Newman K1 és a Zopo ZP810 az a 2 teló ami szerintem a legjobb kamera fronton.
Tudom, hogy ezek "csak" 8 megapixelesek, és hogy már van sok ami 13 megapixeles, de az eddigi összes 13 megapixeles ugyanazt az optikát használja, és az annyira rossz képeket/videókat csinál hogy a 8 megapixeles K1/ZP810 sokkal jobb nála.
Szóval az lenne a kérdésem hogy tudnátok-e ajánlani olyan telót ami vagy még jobb, vagy ugyanolyan jó képeket/videókat készít mint a fentebb említett 2 teló?
Ha nem akkor meg a 2 közül melyiket érdemesebb választani?
Előre is köszönöm a segítséget. -
petrot
csendes tag
Lebeszéltem a tmallbox-al, hogy nem várok a Jiayu G2S-re (nem tudják mikor jön az új), úgyhogy Amoi N828 lesz a vége.
Van valakinek ehhez kész telepíthető magyar ROM-ja, vagy muszáj lesz végigzongorázni a magyarosítást, ha nagyon kell a magyar GUI?
-
levi.hungary
tag
válasz
levi.hungary #34614 üzenetére
Elnézést, az előző hozzászólásban Jiayu G2S-t akartam írni.
-
petrot
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #34217 üzenetére
Én most erre várok. Berendeltem a "régi" G2S-t, de több mint egy hete "payment accepted" van tmallboxon (elvileg cask fehér van raktáron, fekete kis eséllyel érkezik).
Skypon és emailben is beszéltem velük, most abban maradtunk, hogy megvárom az újat. Elvileg szólnak ha megjelenik, hát kíváncsi leszek.. Nem tudom mennyire lehet alkudozni velük, nem fakadnék sírva, ha a régi árán küldenék az újat, tekintettel a kellemetlenségekre
-
petrot
csendes tag
Na írtam a tmallboxnak, a srác többek között ezt válaszolta:
... The status is still 'payment accepted'.
[6:48:23] Justin Sun: only white G2S now
[6:48:39] Justin Sun: black is little
[6:48:51] Justin Sun: the factory will product mtk6589 G2S
[6:49:10] Justin Sun: so mtk6577 g2s will not product soon
I will get black with MTK6589?
[6:49:19] Justin Sun: yes
[6:49:30] Justin Sun: but need to wait 10-20 days
[6:49:35] Petró Tamás: ok, but same price?
[6:49:43] Justin Sun: not sure
[6:49:49] Justin Sun: do not have price now
[6:50:31] Petró Tamás: ok, but i paid this. So I will get the new type for the old price?
[6:51:58] Justin Sun: ok
[6:51:58] Justin Sun: not sure
[6:52:07] Justin Sun: if we have G2S this week
[6:52:12] Justin Sun: i will send it soonNa kíváncsi leszek, hogy mit kapok, nem verném a fejem a falba, ha a régi árán az újat küldenék.
-
doc
nagyúr
koszi mindenkinek a javaslatokat!
azert az elkeserito hogy a butafon es a tablet kozott kb. semmi hasznalhato nincs
eleg sok tipust vegigneztem az altalatok ajanlottak kozul is, jelenleg talan a Lenovo P700i tunik a leginkabb szimpatikusnak (bar tetszett az A600 es a Jieyu G2s is).
A review-kat nezegetve latom tobbszor is megemlitve hogy nem mukodik a GPS, ez ugye csak user error?MOD: 3.5 mm Audio Port - ez ugyanazt jelenti (a ZTE V970 eseteben) mint a 3.5mm Jack?
-
smkb
őstag
Húha, gyerekek 99$ a minidealen a Jiayu G2S. Nagyon best buy!
-
kisbuba
tag
Az lenne a kérdésem, hogy létezik magyar menü a Jiayu G2S-hez?
Ha van akkor tudna nekem linkelni nekem egy ilyen ROM-ot esetleg? -
petrot
csendes tag
Sziasztok!
tmallbox-ról rendeltem egy G2S-t tegnap előtt. Mi az átlagos feladási idő a kínaiaknál?
-
smkb
őstag
"Jiayu G2S valakinek most itt? Véleményére lennék kíváncsi."
Szia,
Külsőre bejövős, de a fémkeret körben nagyon sérülékeny, nagyon vékony, jobb körömnyomástól is benyomódhat. Kijelző nagyon szép, szépek a színek, de nekem az a érzésem, hogy kicsit lomha, késik. A Nexus 7, vagy Samu Galaxy S WiFi 5.0 amiken ugyancsak sokat játszogatok, jóval fürgébben kezelik az érinést. Igazándiból a különféle űrhajós lövöldözős játékokban érezni. Nem játékokban nm venni ilyet észre. A rendszer rajta nagyon fürge, azzal semmi gond. A GPS szimplán pocsék (nem igazá találkoztam neten sem olyan G2S tuljjal, akinek ne lett volna vele gondja), minden létező trükköt kipróbáltam rajta, nem igazán segítenek. Egyszerűen sz@r. Állandó adatkapcsolat kell neki, A-GPS-nélkül nem is talál műholdat. Minden használat előtt a mobileuncletools-szal végig kel játszani a restart agps mókát, de így is van hogy elveszti a holdakat egy kis időre. A folyamatos adatkapcsolat miatt így a navigálás nem túl akkutkarékos. Fényképezője olyan amilyen. A volt párom nem épp legújabb Galaxy Nexus S kamerája köröket ver rá, ráadásul ami számomra érthetetlen, miért nem képesek a kínaiak olyan villanót tenni a telefonjaikram, ami ér is valamit. Ez ami benne van, vicc. A Nexus S-el éjjel tök sötétben is remek villanófényes képeket lehetett csinálni, ezzel semmit. A többi amit nem soroltam fel, az mind jó és tökéletesen működik. Telefonálni nagyon jól lehet vele, hangos, tiszta, nem dobál le. Ugyanez igaz a 3g re is (arr külön kártya van benne). Nagy előnye a 4 colos kompakt méret és az ahhoz képest egész nagy felbontás.
A minidealen legutóbbi 155$ -t megéri.
-
gps76
őstag
Elmondanám Neked,ha vennék megint telót,egy fekete 810-est lehet bevállalnék,mert a kamerája nagyon jó,amikor a lányommal megyünk sétálni videózni szoktam sokszor,felesleges venni külön egy kamerát erre.
Ami szintén nyerő,ahogy írtátok a támogatottság,a hkphone foruman nagyon ertenek hozza.
Ami nekem volt,megcsináltam,egyedül a fehér szine miatt adtam el.
Amúgy az érintő probléma nem mindenkinél fordul elő,ezért is lett elérhető a "bios" cseréje a vietnámiaknál,de ha kíváncsi vagy valamikor aprilis végén még videót is csináltam keresd meg.Jiayu G2S valakinek most itt? Véleményére lennék kíváncsi.
-
kisbuba
tag
Mindegyik kínai telefonra az jellemző, hogy ha símán csak a Gps-t kapcsolod be, akkor nem talál műholdat, mert a jiayu g4-sem akarja símán a dolgot az egyik G4 tulajdonos véleménye alapján, pedig ez elég új model. Nekem ez a telefon tetszene legjobban mérete és tudása miatt, de G2S-emnél is Gps probléma van.
-
kisbuba
tag
válasz
sajtjani #29772 üzenetére
Van egy Jiayu G2S telefonom és én is küzdök a műholdak keresésével. Próbáltam a leírásod alapján a "gps conf" filet felmásolni memória kártyáról "system/etc" mapába (Astro-val), de az írja ki, hogy "could not write file" és nem csinál semmit.
A telefonomat rootolva küldték, ugyanis a superuser ikon is van. Mi lehet a gond ezzel kapcsolatban?
A másik gondom, hogy írtad a "data/misc" mappából törölni kell egy file-t. Ezzel kapcsolatban annyi van, hogy nekem csak "data" mappám van, de nincs benne további "misc" mappa és persze semmilyen file.
Mit tudok tenni, hogy sikerüljön felmásolni az általad adott file-t, illetve hogy nekem miért nincs meg az általad mondott file, amit ki kellene törölni.
Várom válaszod és segítségedet előre is köszönöm! -
fil
őstag
Nekem az a problémám, hogy amikor egy tel.szám az elsődleges sim kártyához van társítva azt rendben tárcsázza, de, mikor a másodlagoshoz, akkor azt csak "ajánlott"-naki veszi és várja, hogy válasszak. Ez másnál is így van? Van olyan dialer progi ami normálisan kezeli ezt - tehát, a 2-es simhez társítotott számokat is azonnal tárcsázza?
(Jiayu G2S stock dialer) -
dhgm
tag
válasz
sasa311 #31916 üzenetére
Járt nálam 4-5 db eddig magyarítani, amit én tapasztaltam:
- Egy kivételével mindben használhatatlan volt a GPS szoftveres mókolás után is (ez ugye a hogy sikerül meghajtogatni azt a fránya antennát a gyárban esete, szintén zenész mint a G3)
- Egynek szó szerint szétfoszlott a hátlapja, lejött róla a csúszsásgátló bevonat, mint mikor Gizi beszorul a szoliba 2 órára majd lehámlik. Ez egész elképesztő volt. A kolléga rendelt hozzá új hátlapot. (Ő is PH-s amúgy)
- 2-nél szarakodott a flashtool egy olyan PC-n, amin uszkve 50 MTK6513-6589 gond nélkül működött. Aztán egynél egyszer csak gondolt egyet és mégis működött, pedig semmit sem csináltam...
- Egy totálisan téglává omlott össze egy sima BIN4RY rootolástól, teljes gyári ROM Flasheléstől éledt csak fel (mai napig rejtély, mert utána pedig simán rootolta BIN4RY).Összesen nem szoptam annyit MTK platformos telefonnal, mint csak G2-őkkel. Persze lehet csak pechem van és kifogtam gyári hibásakat. De akkor viszont sok a gyári hibás belőle De mondom, a legzavaróbb az, hogy némelyik szoftveresen olyan hibákat produkált, hogy el sem akartam hinni, más telefontól ilyet nem láttam még youtube-on sem.
És erre az egészre rá jön, hogy van belőle vagy 6+x különböző verzió, hogy véletlenül se tudja az ember melyikre milyen ROM kell.
Nekem g2h van ezért kérdeztem mire készüljek. Köszönöm.
A gps-sel semmi gond az első oldalon leírtak alapján szofver mókolva 10-15 másodpercen belül talál jelet, és stabilan tartja. Utoljára 3 órás úton vettem igénybe ok.
A hátlappal nem volt gondom.
A Flash Tools nálam sem mindig ment rendesen, de nálam kábel gond volt. A számítógép usb csatijában igen csak lötyögött a gyári madzag, egy másikkal cserélve minden ok.
A tégásítás is lehet a rossz kábel következménye. Megindítasz valamit, aztán godol egyet menet közben és nem érintkezik mondjuk az usb. A legrosszabb dolog ami történhet flash közben. Hiába laptoppal (akkus) csinálod áramkimaradás esetére.Hát a g2-ből van egy mtk 6575 1ghz 1 g ram, 512 ram, mtk 6577 ugyanígy ez már 4 fajta, és van a g2s 1 g ram az összesen 5. Hát ez mindig csak utánolvasás kérdése figyelni kell ennyi. BMW-ből sem csak dieselt árulnak.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
levi.hungary #31828 üzenetére
g2s
-
fil
őstag
Ugyan nem sokan vagyunk Jiayu G2S tulajdonosok, de a kevesek közül hátha valakit érdekel. Mivel a készüléknek nincs saját topicja itt teszem közzé.
Cappa72 topictárs jóvoltából van már működő TWRP recovery a készülékhez.
Letölthető innen a CWM recoveryvel együtt.
Feltenni a Mobiluncle Tools-al lehet a legegyszerűbben. -
petymeg
addikt
-
petymeg
addikt
Üdv,
Jiayu G2S hez hol tudnék szilikon tokot rendelni, ahol pay pallal lehet fizetni? Aliexpressen csak olyan eladot talaltam, ahol bankkártyával lehet direkt, úgy meg nem akarok. -
janakbacsi
őstag
jiayu g2s készülékemet eladnám, mert megérkezett az új 4 magos. akit érdekel keressen meg privátban.
-
bprubin
tag
válasz
Mateosz #30763 üzenetére
Hétfőn küldöm vissza a Minideal-nak.
Egy hónap alatt az akksi elromlott,a hangszórója csak úgy működik,hogy a hátlaphoz egy lapot kellett feszíteni,a telefon 3G képessége kritikán aluli (600kb/s-1mb/s).
Csak azt nem tudtam eldönteni melyik a szarabb telefon a G3 vagy a G2S,ugyan olyanok,igazi gagyi kínai márka. -
Mateosz
aktív tag
válasz
Tybike81 #30697 üzenetére
Megerősíthetem, amit a többi JY G2S tulaj írt: ez egy nagyon jó kínai telefon.
GPS-ben nem a legerősebb, és a mikrofonja kicsit el van rejtve alul, de másba nem igazán lehet belekötni.
Minőségi benyomást keltő ház, szép kijelző, gyors rendszer (4.1.2.). Sokkal jobb a wifije, mint a Defy+omnak volt.
És a magyar nyelv is megoldható hozzá.
(a BT-t még nem próbáltam..)Bagira01: JY G2S is 3 színnel tud jelezni: piros, zöld, kék. (töltés, esemény, facebook; de rengeteg appal át lehet programozni)
-
fil
őstag
válasz
Tybike81 #30697 üzenetére
A G2S kétmagos. A másik négy. Ezért nem igazán illik összehasonlítani őket.
Amúgy a G2S szerintem nagyon jó kis teló. A design , a kivitelezés ,a minőségérzet szuper. A fém - nem krómozott műanyag keret - nagyon masszív és elegáns külsőt kölcsönöz. Sajnálom ,hogy az újabb modelleknél ezt elhagyták. Nekem plusz pontot ér a 4"-os méret is. Egy hibája van a gyenge gps ,de ez más ilyen chippel szerelt készülékeknél is gyakori gond. -
Tybike81
őstag
Hello!
A JIAYU G2S milyen teló? Van már valakinek? Magyar nyelv van benne, esetleg lehet könnyen magyarítani?
Illetve még a Vowney V5-el mit tudtok, melyik jobb? A páromnak nézelődnénk valami telót! -
Terentius
őstag
Ezt nem értem.Ha valóban csak MT6589M van benne akkor miért csak qHD-ra korlátozták a támogatottságot.Ennyit számít,hogy a GPU órajelét csökkentették?Bár gondolom az antutu eredményekből kiindulva így is 2x olyan erős mint mondjuk egy MT6577T
Így viszont nyílván valóan jobban megérte nekem ilyet rendelni 155$-ért mint mondjuk egy Jiayu G2S-t 156$-értCappa72: Köszi majd megnézem ha megjön.Mindenképpen szeretnék majd HD videókat felvenni,de nem 3 percet 900MB-ban.
-
Mateosz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #29627 üzenetére
Én is Defy+ tulaj vagyok 14 hónapja. Fólia nélkül használom, egyáltalán nem kímélem (hiszen bírnia kell). Volt, hogy vakolatot vertem 1 napon át, és ott volt zsebemben a sok törmelékkel, stb... Semmi baja sincs, 1 karc se.
(most 3 hete van mellette egy Jiayu G2S-em is, tesztelésre, ez elvileg nem GG, viszont van rajta fólia. A különbség az, hogy a fólia nem gyűjti az ujjlenyomatot, a GG pedig igen.)
-
janakbacsi
őstag
néhány hét elteltével a telefonom mindig kiírja hogy sérült az sd kártya és nem hajlandó róla beolvasni az adatokat. a pc viszont tökéletesen kezeli. ha leformázom és utána visszateszem, akkor megint jó. ez rohadt idegesítő. van valakinek ötlete, hogy mi lehet a hiba? jiayu g2s-ben van a kártya.
-
tamra86
csendes tag
Sziasztok! Most kaptam egy jiayu g2s-et, de sajnos nem találok rá magyar rom-ot! Tudna valaki segíteni? Előre is köszi.
-
Mateosz
aktív tag
válasz
sasa311 #29470 üzenetére
Értem. Csak arra gondoltam (hozzá nem értőként), hogy még mindig előbb megtalálhat az AGPS-es info alapján "Pest" helyett "Szegeden", mintha nem használná az infot, és Londonban kezdene el először keresni.
Köszi az infókat, így már tisztább a kép a fejemben!robit1973: köszi, hogy megnézted. Közben észrevettem, hogy a G2S-ben is 6628 van, csak összezavart a táblázat... de úgy látszik nem léptek előre sokat. Gondolom a 6589T-ben sem lesz változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest