- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- OLED monitor topik
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #30217 üzenetére
asszem 300$ felett nem lehet paypallal fizetni a fastcardtechnél vmiért
-
-
csabili74
aktív tag
Szerintetek ez valós? Vagy csak megint Fastcardtech linkség?
-
Pocok256
veterán
Látom megy a találgatás rendesen
Az, hogy a gagyi fastcardtech mit ír és mennyiért árulja az első napon az a ő dolguk, de az ár igenis anyni mint amennyiért be lett harangozva. Ha felmentek a gyártó honlapjára és ott megnézitek akkor teljesen világosan látjátok hogy ez bizony egy 31k körüli telefon és ők ezt is ígérték. Amúgy egyetlen egy helyen sem írta a gyártó a honlapján hogy GG lenne a kijelző szóval ezt lehetett tudni, hogy nem lesz az de egy 135 dodós készüléktől ne is várjuk el szerintem, hogy még GG -t is kapunk. Amúgy MT6589 lesz benne és 1,2 Ghz en fognak járni a magok maximum. -
Dominó85
addikt
válasz
Pocok256 #29580 üzenetére
Gyerekek ennek még mindig nem kéne bedőlni.
Kicsit nagyon ellentmondásos a Fastcardtech leírása:
8MPixel aztán 12MPixel aztán 12,6 (ergo) 13MPixel -> most akkor döntsék már el
Arról nem is beszélve, hogy gyanúsan olcsó...
(nincs GG, tuti, hogy a kamera a régi és csak interpoláltan 12-13MPixel)Addig amíg drága GizChina Andy le nem teszteli, nincs miről beszélni!
Amúgy, ha tényleg nincsen rajta GG, akkor biza felejtős, nem is beszélve a kommunikációs chip-ről, amire olyan sok panasz érkezett a G3 esetében! Vajon azt Csengék kicserélték arra, ami az MT6589-hez jár? Vajon a proci egy alap 4*1Ghz MT6589 vagy egy 4*1,2Ghz MT6589T. Kb annyi itt még a furcsa dolog, mint anno a G3 megjelenése előtt pár hónappal.
blueye
Szerintem nem nehéz beszerezni, mivel Kínában gyártják a GG-t. Szimplán ezzel is nyertek a gyártási költségek optimalizálásán. Nem hiába mondtak rá a Fastcardtech-nél is 175USD-s, míg az e-Jiayu-n 137USD-s árat. Szétlopták a saját maguk által faxán összerakott G3-at és csináltak egy itt ott butított, a G3 sikerén keresztül eladható gagyifont 4 maggal.Én inkább megvárom a G4-et, már ha létezik, mert azt megint jól fogják összerakni. (MT6589T, 2GB, 8GB, GGII, 4,7" IPS, 3000mAh). Ennyi!
-
válasz
djnice #29243 üzenetére
A fastcardtech oldallal az a bajunk, hogy nehéz olyan telefon leírást találni, ahol nem hazudnak valamiben. Egyszerűen vagy a fizikai méret, vagy a technikai adatok valamelyike vagy valami más mindig hazugság (Megnéztem most 3 HTC és 2 Samsung másolatot, mindnél hazudtak valamiben, de még a Zopo ZP980-as esetén is). Még a te készülékednél is hazudtak. Ezek után nem ajánlott oldal ilyen hozzáállással.
Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne jó az általuk küldött készülék, de ők arról híresek/hírhedtek, hogy hiteltelenek a leírások során. -
djnice
veterán
A múltkor írtam, hogy rendeltem egy HDC Galaxy S4 I9500 telót a fastcardtech-től Exynos 5410 CPU-val. Mindenki lehurrogott, hogy milyen egy szemét cég ez, jól átvertek stb. Ismertem már a céget az itteni leírásokból és még nem rendeltem tőlük mert a sok negatív info miatt nem mertem (az oklot.com-ról rendeltem eddig). Ma megérkezett a telefon (05.07-én rendeltem meg, 11-én feladták és ma ért ide, tehát 16 nap volt a rendeléstől számítva). Egy jól sikerült vékony Galaxy S4 klónt szerettem volna, kb ebben az árban (198$) így nem érzem magam átverve, hiába van módosítva a CPU neve Exynos-ra a képeken (természetesen MTK6589 van benne).
Csak pozitívumokat tudok mondani egy 1 órás teszt után a telóról:
- Nagyon szép kialakítás, nem recseg-ropog, vékony (8.8 mm)
- 1280x720 IPS kijelző, minden szögből tökéletes a kép
- Antutu Benchmark 3.3 pontszám: 13335
- 2 GB RAM
- Hangszóró, mikrofon nagyon jó minőségűHolnap majd teszek fel a fényképezőjével készült képet, videót.
-
-
raulicio
senior tag
Ha már fastcardtech, ez is egy érdekes telefon:
http://www.fastcardtech.com/VOWNEY-V5
Hallot már valaki a gyártóról?
-
DGC
csendes tag
válasz
valenc #28911 üzenetére
Én rendeltem már többször is fastcardtechtől 1 x volt olyan hogy kértek még 20 dollárt de máshol is annyi volt a telefon igy kifizettem.
200 dollár alatti rendelésnél nincs free shipping,
minden héten csütörtökön adja fel a csomagokat
van paypal fee ami ha jól emlékszem 4.5 % -
valenc
tag
Sziasztok! A Fastcardtech.com azon kívül hogy kicsit nagyot mondanak megbízható?? Rendelt már valaki tőlük?
-
válasz
instantwater #28839 üzenetére
Itt más adatok vannak...
Persze ez nem a fastcardtech, tehát nem akar mindenáron túlozni. -
kisteri
csendes tag
Ez a fastcardtech megint hazudik.
Kicsit olcsónak találom. -
kisteri
csendes tag
Valaki, HDC ONE-ról infó,vélemény???Nagyon tetszetős, kívánnám.Ami furcsa csak a fastcardtech-nél van,őket pedig nem csípem volt velük negatív tapasztalatom.
-
RVR400
veterán
Fastcardtech az aliexpressen...
-
kisteri
csendes tag
Végigolvasva a többi hozzászólást már nem is érdekel.A fastcardtech-el nekem is voltak rossz tapasztalatok idén Februárban.
-
vinibali
őstag
válasz
adambox #25744 üzenetére
hasonló cipőben vagyok én is. annyi külömbséggel, hogy már megrendeltem a telót. a lényeg annyi, hogy elvileg 175€-ig magánszemélyek között vámmentesség van. talán a fastcardtechen volt teló, ami haza free shippingeltek, ide viszont +30 $ volt a dolog. én soká megyek haza, nem tudom te hogy vagy vele, szóval ide kértem
(#25747) Deathfolk: szerintem ne aggódj a 4GB miatt. szerintem bőven elég. legalábbis az én Arc-omon van még 200mega szabad. ez is egyénfüggő, ki mennyit pakol telóra. én nem játszom, szükségtelen a 16/32 giga. nyilván a magas sebesség miatt nem egy hátrány ha van. nézd meg az almádon mennyi hely van és próbálj abból kiindulni. az androidos portok nem foglalnak (sokkal) több helyet!
-
vinibali
őstag
nem tud valaki iocean x7-hez kupont?
idáig fastcardtech-en 200$ volt most viszont nem találok csak a minidealen 226-ért és ráadásul nem is fekete :/ -
válasz
peter76bp #25491 üzenetére
Vannak néha akadások a Pandánál, de azért messze nem olyan szörnyűek, mint ahogy néha elhangzik (nem fastcardtech szint).
Idén eddig 5 rendelésem volt a Pandawillről, 3 a minidealről, 3 az anteliferól és 7 a focalpriceról (meg egy-kettő a többi oldalról). Idén eddig a focalpriceban és minidealben nem csalódtam, a többiek mind csúsztak egy-egy termékkel, a kicsik is. De tavaly a minideal is volt lassú. Problémám azonban idén egyikkel sem volt.
Persze az is fontos tényező, hogy nem nézegetem naponta a 17tracknet-et, van olyan termék, amire egyszer sem néztem rá, sőt olyan is, amit már el is felejtettem, hogy megrendeltem. Ha azt akarom, hogy gyorsan ideérjen, akkor fizetek azért, ha meg van időm kivárni, nem ülök tűkön, hogy megjön-e holnap vagy csak holnapután. Nagyjából tudom, melyik bolt mennyi idő alatt postáz, azt is tudom már, hogyan időzít a kinti posta, így nincsenek rossz emlékeim, tapasztalataim. Ez többet ér, mint akár a mantrázás, akár a napi nyomon követgetés.
Azért a kedvenc boltom a minideal, de tudom azt, hogy - már csak méretéből adódóan is - a Pandawill teheti meg leginkább, hogy nagyobb akciókat foganatosítson. Ugyanakkor - megint csak a mérete miatt - a Pandawill az, ahol előfordul, hogy elsiklanak egy-egy dolog felett.A lényeg, hogy akármit - és akárhonnan - veszünk, legyen jó tapasztalatunk a készülékkel hosszú távon.
-
sasa311
veterán
válasz
simonzsoli #25318 üzenetére
Hol máshol, ha nem Fastcardtechen?
-
simonzsoli
csendes tag
Fastcardtech-nél megjelent a Jiayu G3 Plus MT6589-el, tud valaki erről valamit?
-
pindy
csendes tag
Sziasztok,
pár hete olvasgatom a fórumot, mert szeretnék valamilyen telefont rendelni Kínából. Elsősorban a fastcardtech-en nézelődtem, mert ott láttam olyat és olyan áron, ami pl. tetszene. most is promócióban van pl. a star x920-as, ami nekem nagyon tetszik, de nem igazán olvastam tőletek túl jókat a cégről.
A másik oldal a Priceangels.com, erről nagyon keveset lehet hallani, ezek szerint nem megbízható, mert senki sem rendel onnan? A múltkor elírták a Note3 clon árát 52$-ra, vettem is egyet, hátha elnézik és kipostázzák, de észrevették és visszautalják a pénzt. Szerintetek ezt mindig észreveszik, ha rossz az ár? Mert van még egy másik is amit kosárba tettem ugyanebből, csak azt még nem fizettem ki. -
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #25291 üzenetére
fastcardtech írta,hogy csaj 1900-ig tud,most megnéztem máshol ott viszont írta már a 2100-t,de ahány oldal annyi variáció.Na mindegy,sajnos nem nagyon tudok dönteni,hogy C2,vagy X7.
-
SlayerPrince
csendes tag
csupa negatív vélemény van a fastcardtechről pedig nekik van a legszélesebb termék portfóliójuk, csupa jónak tűnő készülékkel.
-
FatalEror
addikt
fastcardtech-ről vélemény?
IOcean X7-t néztem,relatív olcsón 200 dodo,picit átverés szagú nem?Illetve valaki nem tudja,hogy Alcatel One Touch Scribe-t lehet valahonnan venni?Én speciel nem találtam.
-
maross
nagyúr
ezt a fastcardtech-et miert nem veszitek le az elso hozzaszolas listajabol? "webshopok ahonnan mar sikeresen rendeltek keszuleket".. igaz, de eleg becsapos, a telefonos tablazat tele van fastcardteches panaszokkal. Esetleg kene egy ugyanilyen feketepontos lista is.
-
-
citkar
addikt
válasz
tabela #24577 üzenetére
Körülnéztem a kínai üzleteknél, így hirtelen három helyen találtam, a legolcsóbb a fastcardtech-nél (199), a minidealnél és a tmallboxnál kicsit több (225 és 229), vajon megbízható annyira az első, hogy az ember spóroljon 25-30 dollárt?
(emlegettek minideal kódokat, ez mire jó ontosan, ha szerzek iylen olcsóbban vásárolhatok onnan?) -
válasz
citkar #24038 üzenetére
A fastcardtech épp nem a legjobb hírű bolt.
Pandawill nem kér plusz díjat, de mostanában szétszórtak.
Focalprice nem kér plusz díjat, de nem annyira nagy a választék.
Dealextreme sem kér díjat, de drágább.
Leginkább az antelife-ot és a minideal-t tudnám most ajánlani, ahol nincs plusz díj, van választék és korrektek, legonkább a minideal-t. A tmallbox is jó, de ott van 3USD postaköltség és 4%Paypal díj, viszont ők többnyire elég olcsók, hogy még így is megérje.
Biztosan vannak más jó boltok is, én legtöbbször innen rendelek. -
citkar
addikt
Üdv!
Mielőtt egy telefont rendeltem volna, gondoltam kipróbálom ezt az egész rendeléses dolgot, mint fizetés, átvétel stb, hogy is működik s azt terveztem rendelek egy bluetoothos headsetet.
A fastcardtech oldalán regeltem és kinéztem egy headstetet is ahol ott volt a free shipping felirat is, de utána a rendelésnél láttam, hogy csak 200 USD fölött. Ez máshol is így van, azaz általános?
Gondoltam megkérdezem, mielőtt fél tucat oldalra regelek
Mert ha igen, akkor elgondolkodtató, hogy 170 dollárért rendelek telót s van 10-20 USD egyéb költség vagy egy jobbat 200-ért. -
Killerlaca
senior tag
válasz
Killerlaca #23885 üzenetére
Fastcardtech-től rendelt már valaki megbízható?
http://www.fastcardtech.com/Newsmy-N2-Quad-CoreKöszönöm
-
-
válasz
pmikloska #23710 üzenetére
Nyugi már.
Én is rendeltem egy W718-at tőlük, ha nem jön meg, legfeljebb visszakérjük a pénzt. Nem kell ekkora ügyet csinálni belőle. Mellesleg nem árazták el az A660-at, máshol is megkapod kb. ennyiért. Pl. fastcardtech-nél $139, freeshipping-gel... Ha olcsóbban láttad náluk, az azért volt, mert daily deal volt...
-
toti83
csendes tag
válasz
Peaceliker #21734 üzenetére
persze, értem én
Amúgy a fastcardtech-en ennyi az ára. Írta itt fentebb valaki, hogy egyre inkább jönnek be a 4 magosak. Ez nekem is feltűnt, és nem is drágák, mert némelyik bőven $200 alatt van
Most, hogy már ott is elindult az újév, kezdenek egyre több telefont feltenni. -
toti83
csendes tag
válasz
Peaceliker #21709 üzenetére
Én úgy látom, hogy a chinamobiles4u.com nem webshop. Csak továbbajánlja a fastcardtech.com-ot %-ért. Mert hogy ilyet is lehet. Bárkinek
-
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #21705 üzenetére
Nekem csak az a gyanús, hogy fastcardtech-ről lopja a képéeket
-
Bagira01
veterán
Ez megint ilyen fastcardtech-es ingyen hitel telefon lehet?
-
Czeffer
csendes tag
Sziasztok.
Bocs a kérdésért, új vagyok.
Ebay-ről sokat rendeltem már, PayPal-on keresztül.
Olvasgattam a fórumot, és érdekelne a fastcardtech, ha ott veszek vmit, és nem ér ide, pl, akkor hogyan és miként tudom visszaszerezni a pénzemet?
Van egy két telefon, ami tetszik, és nagyon jó áraik vannak.Köszönöm
-
sasa311
veterán
Melyik kínainál láttatok mostanában jó árban (tekintve a PP fee-t, extra költségeket, stb...) mostanában G3-at?
Fastcardtech kivételével (ahol nincs raktáron)
-
Dominó85
addikt
Gyerekek nem lehetne befejezni végre ezeket az értelmetlen webshopos G4-G5 linkelgetéseket? Fastcardtech és Pandawill, öcsém még forrásnak is a legutolsóak, de rendelésnél is a lista hátulján szerepelnek, ha webshopot választok. Én teljes mértékben megértem, hogy mindannyian nagyon várjuk a Jiayu további készülékeit, de amíg ténylegesen el nem érhetőek, felesleges tele szemetelni vele a topikot.
-
Bargain
tag
válasz
bucs12 #19154 üzenetére
Ezt az oldalt találtam neked:
[link]
Lejjebb az oldal közepe tájékán van egy kép, ahol a Sim kártyák és a memória kártya elhelyezkedése látszik.
A szinte ugyanaz,mint a te telefonodon, micro sim, a csavarozás is teljesen megegyezik.
Ceruza is van a telefonhoz, az eleje is pont olyan mint a tied.
Én azt mondom, ezek szerint ez a te telefonod egy HDC Galaxy Note2 N7100 S7100 fantázianevű klón, amit a Fastcardtech forgalmaz.
HD 1280x720 kijelzővel.
Lehet QHd-s Romokat próbáltál, ez meg HD kijelzős.
3200 mAh akkumulátort ír még hozzá azt nézd meg, hogy az is annyi-e.
Hétfőn reggel korán elmész ide:
[link]Ott van Skype, Msn chat vagy E-mail-ben kéred a segítségüket a telefon beazonosításában és kérj tőlük Rom-ot.
-
fPApi
őstag
válasz
Vjankovics82 #17450 üzenetére
Döntsd el, hogy érdekel a dolog vagy sem, ha igen, akkor csak türelem kell hozzá: nekem sokkal kisebb eltérések miatt visszautalt a fastcardtech (ill. a paypal) 30 USD-t és lehetett volna több is, de meguntam a dolgot. Az a lényeg, hogy először (ahogy Dominó85 írta) írd le nekik a különbséget (mellékelj mindent, ami bizonyítja) azzal együtt, hogy Te mit akarsz. Ha két napon belül nem válaszolnak, már mehet is a paypal dispute. Ha válaszolnak és Neked megfelelő a válasz, akkor rendezd velük tovább a dolgot, de figyelj az időhúzásra, ha nem záródik le a 45. napig, akkor indítsd el a dispute-t, biztonság kedvéért. Ha a válasz nem az, amit elképzeltél, akkor szintén dispute, nem érdemes külön velük alkudozni, ha alkudozni akarsz, akkor azt a dispute-n belül tedd, sokkal hatékonyabb.
A paypal dispute-t a resolution centerben tudod elindítani. Ha van egy kis angol tudásod, akkor menni fog, eléggé jól végig vezet a folyamaton (akár azt is megteheted, hogy elindítod, hogy megnézd mit is kell írni, majd nem zárod/mented le, hogy felkészülj, persze azért oda kell figyelni). -
LámaZ
addikt
válasz
laolaj #16742 üzenetére
Szia Lao-laj!
A fastcardtech-nek itt nincs nagy ázsiója.
Ausztriában mitől más? Vagy ott is átcsusszansz a vámon, ha német a neved?
Mert állítólag Szlovákiában előny a többségi nemzethez tartozni. Persze, te ezekről nem hallottál, mert nem olvasod a dedikált topikot: Külföldi rendelések... -
smkb
őstag
Sziasztok,
Továbbra is gondom van a G2S-en a GPS-el. HIába csinálom végig az első oldalon leírtakat, fél napig működik, látja a műholdakat, használja, majd egyszercsak puff. Semmi. Mindegy hogy ez alatt a fél nap alatt hányszor kapcsolom ki-be, működik, utána meg az első GPS Test futtatásakor megmukkan... A fastcardteches leírást is kipróbáltam, az is pont ezzel végződik. Este mikor hazaérek, wifit bekapcsolom és újra végigcsinálom az első oldalon írtakat, akkore megint megy, aztán másnap délben már nem. Nem értem ... eközben a Samsung Galaxy S 5.0 WiFi-m, meg minden mókolás nélkül eleve duplaakkora jellel látja a műholdakat, ráadásul többet is ... Mit kellene még ezzel csinálni?
-
sasa311
veterán
válasz
KriptonX #16289 üzenetére
Én többször is rendeltem fastcardtechről.
Egyszer 2 telefont nyugdíjas szüleimnek. A leírással szemben nem volt benne GPS (a többi stimmelt). Először próbálkoztak, de Paypal claimre visszafizettek egy kisebb összeget, de mivel úgysem használták volna a GPS-t így egyszerűbb volt elfogadni.
Ezen kívül többször rendeltem tőlük "nagyon akciósnak" tűnő telefont, de ezek általában kamuk, nincsenek készleten és nem is lesznek soha, csak pihentetik a pénzedet náluk, visszautalják egy idő után az árát...
-
KriptonX
tag
Sziasztok...Fastcardtechről rendelt mostanában valaki vagy egyáltalán eddig valaki ???Tapasztalat ??
-
Simon02
tag
válasz
NÓPARA #16068 üzenetére
Én is csak azért írtam, mert van aki csak időnként néz be ide és azt látja, hogy kapható a G4 és közben nem. Kicsit visszaolvasod, éppen volt egy cikk is róla, hogy majd(!) milyen lesz. Azért se értem miért kapott árat, jó ha májusban megjelenik, gondolom a boltnak jól jön egy kis zsebpénz addig is... Ez a bajom a ttmalls, tmallbox-al, hogy kiírnak olyat is, ami nincs nekik raktáron - sőt nem is lehet. Ha előre megkérdezed, hülyítenek, majd miután megrendelted, kiderül hogy nincs is. Majd 2-3 hét levelezés, és küldik vissza a pénzt, de az addig se nálad van. Pandawillre és fastcardtechre is volt már ilyen panasz. Értelem szerint nem veszted el a pénzedet, tehát nem átverős oldalak. bááár, nálam az is átverés, ha egy nem létező termékre vesznek fel rendelést
Érdemes körülnézni, tapasztalatot gyűjteni vásárlás előtt!
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #15387 üzenetére
Én így jártam a H2000+-al:
- rendeltem egyet a fastcardtech-től, megjött rendben, viszont semmilyen fellelhető módszerrel nem tudtam root-olni. Karácsonyi ajándék lett annak, akinek nincs szüksége root-ra.
- ezek után rendeltem egyet az etotalktól, az etotalk mod rom-al, ami rendben root-olva volt, így már gond nélkül lehet használni "magasabb szinten" is.Mivel sokaknak meg sikerült root-olni gond nélkül, így valami lehet abban, hogy nem egyformák.
-
ctibor
senior tag
válasz
carbapenem #14963 üzenetére
Megnéztem a Fastcardtech oldalán: nekem már OUT OF STOCK volt...
-
carbapenem
tag
válasz
orkester #14782 üzenetére
SUBOR/ Xiaobawang DREAM S mégegykicsit:
Fastcardtech-nél azt kamuzzák, hogy in stock (Xiaobawang Dream S- APQ8064 Quad Core) , bár van vele kapcsolatban néhány furcsaság a specifikációval kapcsolatban
kijelző felbontás: 1280x768 v. 1900x1280
8064APQ CPU mellé Adreno203 v. Power VR531 ultra GPU,
forrás függvényébennem beszélve a pofátlan áráról... és csak Fastcardtech-es stockról, máshol talán presale esetleg.... (etotalk)
-
carbapenem
tag
Üdv,
Szerintetek ennél előfordulhat, hogy nem kamu?
itt a fórumban 2012 okt végére még dual core verziós megjelenésről volt info.
túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen, meg a Fastcardtech-ről se csak pozitivisztikus értékeléseket találtam.
thx
-
fPApi
őstag
válasz
viralmind #14787 üzenetére
Én rendeltem a fastcardtech-től h2000+-t és 2x1580-as aksival jött. Nagy a valószínűsége, hogy ugyanaz a két telefon. Viszont a rendelt telefont nem tudtam semmilyen fellelhető infóval sem root-olni (légyszi' ne is írjatok tippeket, mert mind próbáltam), ezért karácsonyi ajándék lett és rendeltem egyet az etotalktól, az itt szitokszónak számító etotalk mod rom-al, és azt teljes elégedettséggel használom.
-
Bagira01
veterán
válasz
csepelball #14794 üzenetére
-
viralmind
aktív tag
Udv Mesterek!
Kerdesem lenne a szakikhoz,kineztem egy telefont hero 2000+ viszont talaltam egy masikat hero 3000+
nos nekem a 2 telefon gyakorlatilag ugyanannak tunik ,meg tudna vki mondani mi a kulonbseg kozte?Esetleg van aki hasznalja is?Ja es ez a fastcardtech.com ez ismerosen cseng valakinek?Ime a ket telefon:Hero 2000+
egyetlen ami feltunt hogy a 2000+-nal 2x1200 as akku van mig a 3000+-nal 1x 1580 mondjuk az 1200-as akku eleg kevesnek tunik akkor is ha 2 van belole :-)
Koszonom a valaszokat!
-
andrasxx
tag
Hosszas várakozás után, de én is G3 tulajdonos lettem a mai naptól...
November 9-én rendeltem és ma, január 2-án érkezett.... talán ez is egy rekord... Fastcardtech-től... -
blade007
tag
Üdv én innen szeretnék rendelni: fastcardtech.com
Segítene nekem valaki? -
Bagira01
veterán
Milyen lényeg volt elmondva és ki szerint az a lényeg? Itthon elég szar a szolgáltatói kínálat, csak mindenféle 2 éves tarifahűséges 10k feletti előfizetéssel lehet normális áron telefont venni, amit meg nem mindenki akar. Nyomkövetés fórum, hogy jön az ide? Engem sem érdekel, hogy te mit gondolsz, nem is neked írtam. Fastcardtech elég nagy webshop. Itthon is van ilyen átbaszósdi, meg elírás, csak itt ált. nem utalod el a pénzt. Visszautalták semmi gond, csak ez nem elírás volt hanem egy kis kölcsön a webshopnak, jól megjátszva...
-
tthom
senior tag
válasz
Bagira01 #13703 üzenetére
Goophone S3 Pro:
aki rendelte a fastcardtech-ről annak csak úgy visszafizették? Semmi komment, hogy miért, nincs raktáron, nem ennyi, nem szállítunk ide, vagy akármi?
Érdekes egy bolt..
Nekem a merimobiles és a geekbuying-al nem volt eddig még gondom.. Megrendeltem, feladták.. De az Antelife-tól kapott tracknum érdekes módon csak akkor vált követhetővé, amikor írtam nekik, hogy wtf.. De akkor meg hirtelen másnaptól megjelent a postán.. De persze akkori dátummal, nem pedig azzal, amikor ŐK küldték a számot..
-
Bagira01
veterán
válasz
sasa311 #13718 üzenetére
Idén már nem lesz csájnafonom. Eddig 3-ból 3 bolt nem szimpi, ttmalls az végleg leírva, fastcardtech árai ezen a kamun kívül nem a legjobbak, minideal-el meg egyezkedek, nem írom le végleg őket, végülis nem csak az ő hibájuk, de ha tesztelték előtte(márpedig igen) akkor ezeknek ki kellett volna derülniük. Úgy látszik olcsó húsnak....
-
Bagira01
veterán
válasz
sasa311 #13563 üzenetére
Jó kis oldal ez a fastcardtech is. A tegnapi rendelésem csak úgy visszafizették. Pedig az alatta lévő fórumba bizonygattak mindent... Szar hazug kínaiak
-
Bagira01
veterán
válasz
Simon02 #13579 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a koszért nem volt hajlandó a ttmall egy petákot se adni, a telefon is szarul volt összeszerelve, az eldurrant töltő meg ráadás(v1277). Végül adni akartak 2 dollárt, mikor claimeltem akkor 9-et. Jelenleg úton van vissza, viszont most meg a paypal szopat, utólag mailbe küldtem el a követési oldal linkjét, most meg kiszedték a követési kódot amit beírtam és vizsgálják az ügyet..... Eddig nekem ttmalls, minideal ami többet nem. Most bepróbáltam egy fastcardtech-es rendelést. Ennyi pénzből már itthon is vehettem volna egy normális telefont.....
-
feca81
aktív tag
Örömmel jelentem be, megérkezett a G3-am! Végül is csak augusztus vége óta akarom megszerezni,nem vészes. November 9-én rendeltem meg fastcardtechtől, ma vettem a kezembe. Elképesztően szép képe van. Sztem szebb, mint az iphone 4-é. Hamarosan töltöm a táblázatot, de előtte még ki akarom rootolni, meg cwm, meg magyar,m eg minden A párom mindjárt hazajön, akkor meg lőttek a telefonbuzerálásnak
majd még jelentkezem... -
feca81
aktív tag
válasz
Nokia12 #13351 üzenetére
Jó hír! végre megérkezett a csomagom Magyarországra tegnap!!! Ma reggel hívott a posta,hogy akkor kiszállítaná nekem,de nem tudja hova,mert nincs címzett, csak név, város,irányítószám, és telefonszám. Az utca, házszám lemaradt
Na most elkezdtem rettegni, hogy vagy nem kezeli a fastcardtech címző progija az ékezetes betűket, vagy szándékosan hagyták ki... Bízom benne, hogy előbbi. Mivel ma nem leszek otthon,ezért nem tudom átvenni (igen,a postás kisasszony azt mondta ma kiszállítják), holnap este a kezembe lesz vagy a telefon,vagy a már untig ismert fólia
Amiért ezt leírtam: figyeljetek oda a címzésre! ha ki lehet hagyni az ékezetes betűt, inkább írjátok ékezet nélkül, nehogy úgy járjatok, mint én! Ha telefonszám nem lett volna a csomagon, akkor becumiztam volna.Ja és asszonypajtás W1+-a is elindult végre!!!
-
feca81
aktív tag
válasz
Simon02 #13121 üzenetére
Hasonló cipőben járok. Én 9-én rendeltem fastcardtechtől, és 28-a óta változatlan. Szintén célországba elküldve. A gond az, hogy 2 hét múlva letelik a 45 nap PayPal szavatosság...És ha a te rendelésedből indulok ki, még 8 napig biztosan valahol csücsülni fog. Akkor meg tuti kifutok az időből!
-
miklosandras
csendes tag
Megjött a Jiayu G3-om
Végre
Fastcardtech (rendelés: 2012-11-09 postára adás: 2012-11-20 megérkezett: 2012-12-07) (218.65$ + 8$ ezüst színért)
Előjáróban gyönyörű a kijelzője
Örülök, hogy ennyiünknek van már G3-ja.
-
tib123
csendes tag
Sziasztok,
Egy Umi X1 vásárlásán gondolkodom fastcardtech-ről 200 dollárért vagy a etotalk-ról 210-ért, de biztos, ami biztos, megkérdezném tőletek:ezekkel a paraméterekkel biztos lehet itthon 3G-n használni?
Dual Sim Dual Standby, supports W+G / G+G
2G:GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
3G:WCDMA/HSPA: 900/2100 MHz
Ja és igaz, hogy a paypal lehúz 4-5 százalékos jutalékot az utalás összege után???
köszi
T. -
GIJoe
addikt
válasz
RexpecT #12526 üzenetére
Elvileg a Huawei U9508 Honor2- K3V2 Quad Core , már kapható a linken (< fastcardtech)
hevizms:
-
pmikloska
aktív tag
válasz
devast #11652 üzenetére
Már hogy keverném? Nem csak a fastcardtech szokott ilyen meg olyan indokkal időt húzni! Azért került ki, mert van, aki meg ott vásárolt problémamentesen. Plusz azért, mert ha vásárlásra nem is mindig, de tájékozódásra jó az oldal, elég sok készüléket tesznek fel, aki szeretne válogatni, specifikációkat nézni, annak jó alap lehet.
-
devast
addikt
válasz
pmikloska #11645 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal. Fastcardtech alapján nem lehet megítélni az összes kínai boltot.
ps: Már hetekkel, ha nem hónapokkal ezelőtt tudtuk, hogy ez a cég konkrétan egy orbitális kamugép. Mindenkinek összevissza hazudoztak... nem is tudom miért került ki az első hsz-be, de ez nem az én dolgom eldönteni mi kerül oda. -
feca81
aktív tag
Aki a fastcardtechtől rendelt, annak üzenem, hogy hosszas beszélgetés után kiderült, hogy nem küldték még a G3-at senkinek. 12 nap után még mindig semmi. Állítólag van nekik raktáron, de azért nem küldik, mert előkészítik és tesztelik. Indítottak elektronikusan egy tracking number foglalást, ez jelent meg a 4px-en 13-án. Most kicsit kifakadtam nekik, de a szokásos begyakorolt válaszon túl nem sokat tudott mondani. Kedvencem az volt, mikor külön kértem, hogy ne azt mondja, hogy pár napon belül küldik, erre 2x is leírja. Természetesen pontos időt nem tudott adni. Minden kínai bolt ekkora kamugép? ttmalls, antelife, fastcardtechnél még csak ígérgettek, de felmutatni semmit se tudtak pár fényképen kívül...
-
feca81
aktív tag
Hali!
Aki a fastcardtechnél rendeld G3-at, mi a helyzet a rendeléssel? Nyomonkövethető már? Én kaptam 5 napja tracking számot, de még mindig használhatatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest