-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
válasz
smilecat #5660 üzenetére
Én 2 napot vártam a fizetésnél utána irtam nekik g2-t rendeltem és elötte megkérdeztem azért tuti van e
persze volt csak amikor kifizettem utána derült ki mégsincs
Lecsesztem őket chaten \msn,skype \ és mondtam akkor adjak valamit ami kb olyan és igy az ihtc one x lett helyette.Én mostam gyors postát fizettem tehát ne üljenek a pénzemen.Végül kb 1 hét lett mire a hajón van a telóm.....
-
berigazek
őstag
válasz
smilecat #5184 üzenetére
Igazad van....mindenkitől lehet rendelni csak nem mindegy,hogy milyen árért és milyen feltételekkel...ezt már leírtam sokaknak,hogy ,,tárgyalni" kell velük,azaz az Eladóval a vásárlás előtt és nem hirtelen az árut ,,leütni" és megvenni,mint a Vateránvagy e-bayen....(de még ott is meglehet beszélni velük különböző dolgokat)Hadd ne soroljam fel,hogy mik is azok....(ami Neked jók azért a pénzért) :-)
devast!Én többször kértem ,,refund"-ot és teljes összeget visszaadták,és nem fizettem semmit rá,sőt....
ztibor!Az tényleg jó kis készülék lenne...
-
smilecat
aktív tag
válasz
smilecat #5115 üzenetére
Fastcardtech - további infok.
Megkérdeztem tőlük milyen upgrade lesz a telefonon.
Rövid velős válasz:
Hardware
Mégis milyen hardver?:
OSLehet én vagyok a hülye, sőt biztos, de szerintem az operációs rendszer, jelen esetben az android, az nem hardver. Én legalább is még így tanultam valamikor.
Vagy mégis? -
Jazz
veterán
válasz
smilecat #5115 üzenetére
Nincs nekik raktáron, ott akarják tartani a pénzed, nem akarják hogy refund-olj, és amíg szórakoznak veled, addig te meg reménykedsz....és adtál nekik egy vagy több hónapra ingyen kölcsön 200$-t, a többi tízezer társaddal egyetemben....
Ez undorító amit ezek művelnek. Kár hogy nem lehet őket feljelenteni. Szerintem refund-olok, veszek egy S1-eset az első magyar telefon boltban, ezek meg szikkadjanak el. -
hungobungo
senior tag
válasz
smilecat #5115 üzenetére
Ezt a fastcardtech-esek már többször eljátszották, így húzzák az időt.
Semmi köze nincs a valósághoz, peeeeeersze majd visszaküldik a gyárba saját költségükön csak azért hogy neked jobb legyen és 15%-al gyorsabb legyen a készülék. Normális cég helyben frissítene, ha fontos lenne, nem atomfizika. -
agent_k
őstag
válasz
smilecat #4956 üzenetére
nem jött meg, nem kapott tracking számot stb... ilyesmi
megmondom őszintén ez szimpatikus nekem:
i9300 gorilla glassolyan 200 dodó körül jön ki memkártyával, térképpel, bőrtokkal, fóliával, moddolt rommal, rootolva, google play stb.
Még gondolkozok.12 éves az tuti szifont meg galaxy 3 meg ilyeneknek örülne, de az meg szerintem túlzás
-
válasz
smilecat #4956 üzenetére
Ennyi idősnek minek kell dual sim? Vagy az csa kegy plusz extra?
Egyébként ez az a kor, ahol nem a tudás, hanem a márka számít inkább.ouzohuto #4954
Ezt igazán megindokolhatná valami valós érvvel azon kívül, hogy a gonosz kereskedők majd rápakolnak egy csomót, mivel nem így szokott történni. Az ÁFA különbözet pedig csak kb 4k-t emel az áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged