- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Hardverkemping június végén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
sajtjani #40998 üzenetére
Hali.
Be kell ismerjem, igazad volt!
Ma delben postara adtak. Azt irta 2 nap mulva fog elni a tracking de mar el, ma delutan 12:52-kor foglaltak a szallitast es 13:13-kor vette fel a csomagot a szallito
Viszont nem singposttal kuldte hanem yodel, es igy lehet fizetnem kell majd vamot.
Remelhetoleg a yodel jobb mint a fedex. Ket eve megszivtam a fedex-el, a kezelesi koltsege tobb volt mint maga a vam. -
anonym1s
őstag
válasz
sajtjani #40998 üzenetére
Hali.
Helyes a sejtesem, miszerint te mar voltal ennek a shenzeni nagyaruhaznak az irodajaban, hogy tudod a lanyok csinosak?
Vettem eszre hogy gyakorlatilag nincs ugyfelszolgalatuk, de elmeletileg van:
Telephone:
0086-132-67158289 (8 AM-10 PM)
es ha van telefonos, akkor sejtesem szerint a telefon mellett van egy laptop is, szoval megtehetnek hogy valaszolnak mail-ekre.
Nem baj, csak erkezzen meg minel hamarabb es eppsegben, akkor egy rossz szavam nem lesz az uzletukre"Bocsássatok meg hogy leírom, de ez a cseteléses, levélírós, kérdezgetős, imélezős faszság csak ránk és az ukránokra jellemző europában szerintem ( ahogy olvasgatom a klf forumokat)."
Kis tevedesben leledzel. Ez egyaltalan nem Magyar, Orosz, vagy barmilyen kelet europai sajatossag, hanem emberi tulajdonsag, ami fellelheto a vilag barmely pontjan.
En angliaban elek, rengeteg cuccot adtam mar el ebay-en, es tizbol 9szer erdeklodtek az angolok uzenetben! Senki nem hivott fel, mindenki uzent ebayen keresztul, mert az ingyenes, a telefon meg nem!A magyarok a magyarokat szidjak, ocsaroljak, leminositik, es szegyellik hogy magyarok, ez az egyetlen magyar sajatossag, semmi mas!
9 eve elek angliaban, de meg egyetlen angolt sem hallottam aki a sajat fajtajat szidta volna.
Ez a kulonbseg Magyar es Angol kozott, a Magyar szegyelli a szarmazasat, az Angol meg buszke ra. -
anonym1s
őstag
válasz
sajtjani #40808 üzenetére
Hali.
Kossz a beszamolot!
Kozben en is utananeztem mar es linkeltem is a scamadviser oldalat ahol 100% megbizhatonak minositettek, szoval nekem is rendben levonek tunik, de gondok mindenhol elofordulhatnak es az ahhoz valo hozzaallasbol derul ki hogy milyen egy uzlet. Eddig 4 mailt kuldtem nekik, a legelsore valaszoltak, a tobbire nem. Illetve kaptam meg egy mailt toluk de abban sem a keresemmel foglalkoztak, hanem kozoltek hogy holnap postara adjak. Viszont ha ennyi lesz a legnagyobb gondom veluk, akkor en egy elegedett vasarlo leszekNekem nincs favorizalt webshopom. Sokan a minideal-ben biznak csak, es azt ajanlgatjak, de szerintem draga, en csak akkor fogok ott vasarolni, ha ott lesz olcsobb
-
válasz
sajtjani #40263 üzenetére
Hűha.... ez nagyjából lehetetlen. Én csak a v889m-hez portoltam a V970 BM romot, abból is csak a 4.0.x-et.
A CyanogenMod boot-animáció meg letölthető a netről, és berakható a system megfelelő könyvtárába, így olyan mintha az lenne, de nem az.
A v889m-re pedig a 4.1-est eddig nem sikerül ráhegeszteni. -
kisbuba
tag
válasz
sajtjani #29772 üzenetére
Van egy Jiayu G2S telefonom és én is küzdök a műholdak keresésével. Próbáltam a leírásod alapján a "gps conf" filet felmásolni memória kártyáról "system/etc" mapába (Astro-val), de az írja ki, hogy "could not write file" és nem csinál semmit.
A telefonomat rootolva küldték, ugyanis a superuser ikon is van. Mi lehet a gond ezzel kapcsolatban?
A másik gondom, hogy írtad a "data/misc" mappából törölni kell egy file-t. Ezzel kapcsolatban annyi van, hogy nekem csak "data" mappám van, de nincs benne további "misc" mappa és persze semmilyen file.
Mit tudok tenni, hogy sikerüljön felmásolni az általad adott file-t, illetve hogy nekem miért nincs meg az általad mondott file, amit ki kellene törölni.
Várom válaszod és segítségedet előre is köszönöm! -
hungobungo
senior tag
válasz
sajtjani #30281 üzenetére
Ott a linkelt oldal közepén nagy piros betűkkel, hogy:
"3 eltérő modell van ebből a típusból, és amit adnak az csak a qHD FLAT PLAIN modellhez van.
Ha másik kell, írjál nekik, mert a másik modellekkel nem fog működni és ez miatt nem fizetnek vissza pénzt"Van fenn alin több eladó is, kérdezd meg őket, annyit megér.
-
Mateosz
aktív tag
válasz
sajtjani #29845 üzenetére
Azóta sikerült megcsinálnom, Root Browser Lite segített.
-
GIJoe
addikt
-
-
ztibor
senior tag
válasz
sajtjani #5134 üzenetére
A [Jiayu G3 110$-os ára] kb mindent elárul, a gyárból 150$-ért jön ki (ha valaha egyáltalán kijön).
-
Stanley-B.
őstag
válasz
sajtjani #4367 üzenetére
A refund you some money elfogadható neked? Nyilván attól függ, mennyi a refund.
Ha annyit ad vissza ami elfogadható neked, tartsd meg a telót és kérd a refundot.Ha annyit akar refundolni ami neme elfogadható neked, akkor PayPalon nyiss ügyet és neked fogják ítélni a dolgot. Viszont ebben az esetben a visszaposta téged terhel, de visszakapod a pénzt. Ha szeretnéd, hogy emlékezetes legyen neki, akkor mikor visszaküldöd egy doboz követ küldj vissza és a doboz belső felére ragassz egy trollface-t, hogy mikor kinyitja legyen öröm és boldogság.
-
-
Rick4
félisten
válasz
sajtjani #4343 üzenetére
Itt egy jó leírás:
Internetes vásárláskor is adódhatnak olyan problémák, melyek miatt vissza szeretnénk kapni a pénzünket. A PayPal egyik nagy előnye az átutalással (direct bank transfer) szemben, hogy a pénzünk biztosítva van 1.000 USD összegig.
Ezzel a leírással azoknak a dolgát szeretnénk megkönnyíteni, akik ilyen helyzetbe kerülnek.
Melyek lehetnek ezek a helyzetek?
Nem kaptad meg az árut vagy annak egy részét, amit kifizettél.
Nem azt vagy nem olyan állapotban kaptad meg, ahogy az a termékleírásban szerepelt.
Esetleg találtál egy nem engedélyezett tranzakciót a PayPal számládon.
1. Az első lépések:
Mielőtt a PayPal-hoz fordulnánk mindenképp kezdjünk levelezésbe az internetes bolttal ahonnan az árut rendeltük. Részletesen írjuk le a termékkel kapcsolatos hibákat, eltéréseket, esetlegesen magának a terméknek a hiányát.
Erre azért van szükség, mert a későbbiekben ezt a levelezést a PayPal bekérheti a problémás eset kezeléséhez. Ezeknek a leveleknek tükrözniük kell, hogy te mindent megpróbáltál, hogy rendezd a helyzetet az eladóval. Érdemes az eladó válasz e-mailjeit is elmenteni.
Ha nem jársz sikerrel, és az eladó elzárkózik bármiféle kártérítéstől vagy pénzvisszafizetéstől, akkor a PayPal-on „vitát” lehet indítani az eladóval.
2. Vita (Dispute) indítása PayPal-on:
Nagyon fontos, hogy vitát csak akkor indíthatsz, ha az adott vásárlás nem régebbi 45 napnál!
Lépj be az account-odra.
Az „account history” részen láthatod a legutóbbi pénzmozgásaidat. Ezek között keresd meg azt, amelyikkel a probléma van, majd nyomd meg a „details” gombot.
A „transaction details” részen vagy, ahol az adott tranzakciód részletes leírását találod.
Gördítsd le a legalljára az oldalt és klikkelj rá a „Resolution Center” feliratra.
Itt két választásod van. „Item dispute”-ot akkor jelöld be, ha nem kaptad meg a terméket amit rendeltél, vagy nem azt amit rendeltél. Az „unauthorized transatcion”-t pedig akkor, ha olyan tranzakciót / pénzlevonást találtál amit nem te indítottál.
Most az „Item dispute”-al fogunk foglalkozni, mert igazából ez az, ami gyakrabban előfordulhat. Így jelöld be azt és utána „Continue”,
Itt is két választásod van:
„I haven't received my item.” – Ezt akkor jelöld be, ha nem kaptad kézhez az ígért határidőn belül a kifizetett terméket.
„I received my item, but it is significantly not as described.” – Ezt akkor jelöld be, ha a csomagot megkaptad, de az sérült, hiányos, vagy nem az van benne amit kifizettél.
Tegyük fel, hogy nem kaptad meg a terméket. Jelöld be az „I haven't received my item.”-et, majd „Continue”.
A „What is the category of your purchase?” felirat alatt gördítsd le és válaszd ki a vásárolt termék fajtáját. Airsoft termékeknél én az „Other Tangible Goods”-t szoktam választani.
A „Compose Message to Seller” részen írd le a problémád a tranzakcióval kapcsolatban, majd nyomd meg a „Continue” gombot.
Ezennel elindítottad a „vitát”, melyről e-mailben értesítést kap az eladó és a PayPal is. A „My account” részen fogsz találni ezek után egy „Resolution Center cases” részt, ahol az „Open Disputes & Claims” alatt követni tudod a vita menetét. Itt olvashatod majd az eladó válaszát a problémára. Itt a PayPal még nem szól bele a dologba.
Ha ezek után sem jutsz közös nevezőre az eladóval, akkor kell elindítani a „Követelést”, azaz a „Claim”-et. Itt fog bekapcsolódni a PayPal a vitába.
3. Claim (követelés):
Leghamarabb 7, legkésőbb 20 nappal a vita („dispute”) elindítása után van rá lehetőség!
A „My account” alatt kattints a korábban említett „Open Disputes & Claims” fülre, majd az adott vitán nyomd meg a „view” gombot.
A „Close or Escalate” részen lesz lehetőséged a vita lezárására, amennyiben sikerült levelezéssel megoldani a helyzetet. Ezt a „My concerns have been resolved, I want to close this dispute” felirat bejelölésével és a „Continue” gomb megnyomásával teheted meg. Ekkor a vita lezárult és nem nyitható meg újra ennél a tranzakciónál.
Ugyan itt lehetőséged van a vitát egy magasabb szintre emelni és követeléssé fokoznod. Ezen a részen lezárulnak a levelezések az eladóval és a PayPal veszi kezébe az ügyet. Ezt az „I would like to end communication and escalate this dispute to a claim with PayPal” felirat bejelölésével és a „Continue” gomb megnyomásával indíthatod el.
Egyszerűbb esetben a PayPal visszautalja a pénzed pár napon belül, bonyolultabb helyzetekben bekérhet majd tőled bizonyos levelezéseket is az eladóval.
A Claim-nek akár több hetes lefolyása is lehet, így türelem tornaterem. Lezáratlan ügyek sosem maradnak a PayPal-on. Ha igazad van, nincs mitől tartanod, vissza fogják utalni a pénzedet, melyről értesítést kapsz „Refund” címszó alatt. Ez először csak a PayPal account-odon jelenik meg, majd 1-2 nap elteltével jóváíródik az összeg a bankszámládon. -
berigazek
őstag
válasz
sajtjani #3043 üzenetére
Nem igaz!!!!Próbálj ki egy ZOPO ZP 200-ast jó:-)
Ezek szerint nem olvastok vissza elég figyelmesen :-(
(Nekem SOHA nincs átírányítva egy hívásom se,hiszen állandóan külföldön vagyok és Roamingolok,két különböző kártyával,nagyon hülye kéne legyek,hogy több,mint 100,-ft-ost percenkénti hívást irányítgassak egy másik külföldi kártyára:-) ) -
albinolynx
senior tag
válasz
sajtjani #1896 üzenetére
Küldöm vissza Kínába. Vételárat + vissza pk-t az eladó fizeti.
Sajnos azt kell mondanom, erős kompromisszumokkal is használhatatlan a G10...Aki tervezte, nézegette - felejtse el. Egyáltalán nem ajánlom senkinek sem!
Csodát persze nem vártam, csak használható 2 sim-es, wifi-re képes készüléket. -
hungobungo
senior tag
válasz
sajtjani #1892 üzenetére
Azért egy full rom magyarítás bőven nem egy óra, innen nézd hogy mennyi az a 4000 Ft.
Neki is majd csak akkor fogja megérni, ha egynél több vevője lesz ugyanarra a modellre...Szép lenne eladni egy hacktoolt, ráadásul úgy, hogy minden apk módosító ugyanazt a decompilert használja a világon, arról nem is beszélve hogy több ingyenes is van fennt a fórumokon.
Én pl. az egész művelethez az apkchanger-t, notepad++-t és Excel-t használtam (hiányzó kulcsok kereséséhez).
-
albinolynx
senior tag
válasz
sajtjani #1891 üzenetére
Total RAM: 192MB
ROM-ot nem látom. Azt írták, hogy a 4.0" kijelző felbontása WVGA 480 x 800
Helyette 320 x 480-at ír.512MB ROM, 256MB RAM kellene legyen. GPS-t nem is néztem egyelőre, de nem lehet csak úgy menüből bekapcsolni.
Kellene legyen benne "CPU:Media Tek MTK6516 460MHz+280MHz"
MTK6516 ok, másik 280MHz micsoda? Hogyan tudnál ellenőrizni a meglétét?Ezt az egészet hívják úgy, hogy átk.rás - igaz?
-
albinolynx
senior tag
válasz
sajtjani #1864 üzenetére
SOC feltette, de kicsit hülyéskedett utána a telefon. Akksi ki-be megoldotta. Én bénáztam szerintem.
Milyen programmal tudnék belenyúlni a ROM-ba?
Nem szétbarmolni szeretném, csak "fapadosítani", ezt-azt lecserélni amit jobbnak látok.
Hirtelen nem értem miért 256MB a belső memória (ram, vagy rom ez?) - 512MB-nak van írva több helyen is. App2SD 256MB-nak jelzi. Elsőnek azt próbáltam, hogy átmozgatni a programokat SD kártyára. Amelyik meg sem jelenik, azzal mit tudok kezdeni?LauncherPro használata is érezhetően dobott a sebességen.
Tudom, nem erőbajnok telefon, de sokat nem szerettem volna rá költeni és tanulok vele. Szeretném kihozni belőle ami még ésszerű. Köszi!
-
norbz
tag
válasz
sajtjani #1684 üzenetére
Én olyannal aminek csak 1 imei száma van, még nem találkoztam fizikailag. De gyanítom, hogy az olyan telefon nem használható két, azonos szolgáltatótól származó, sim-mel egyszerre. Ha én mobilhálózat lennék, nem engedném magamra ugyanazt az imei-t kétszer
De javítson ki, aki másképp tudja...
-
tibcsi99
csendes tag
válasz
sajtjani #1442 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos sok melóm van, nem értem rá foglalkozni vele (eleget).A Haipai megvan, jól működik, meglepően erős a procija és teszi a dolgát... (Egyedül a wifi picit gyengécske, de lehet hogy szoftver probléma. Ja és tűző napsütésben lehetetlen látni a kijelzőjét, és a betekintési szögek is lehetnének jobbak, de nem panaszkodok!)
Persze pár napja AnTuTu volt az első program amit Market-ből telepítettem (ami meglepetésemre működött elsőre..)...
Első kép:
Második kép:Az aksik elég jól bírják a strapát, egy egész nap rengeteg tapicskolással (bekapcsolt 3G-vel, gmail, facebook, twitter szikronizálással) és pár óra játékkal (2 óra legalább), reggel vettem le a töltőről és este 11-kor tettem vissza rá, 15 %-nál...
Ha vannak kérdések, írjatok nyugodtan, igyekszem még ránézni a fórumra...
-
hungobungo
senior tag
válasz
sajtjani #1353 üzenetére
Ugyanaz a bizalomgerjesztő oldal, mint amit a korábban fikáztunk.
SENKINEK NEM AJÁNLJUK.
Olyan "cég közvetítője", aminek az online boltjában pl. nincs is ilyen telefon...
(http://www.ebuyfromchina.com). Ők közvetítők, sima dropship "cég", ami annyit tesz, hogy leszedetik a kínai webshop feliratait a csomagról és egyből a vásárlónak küldetik el a terméket. Kínából kapod a kitudjamilyen telefont, kitudjamilyen kínai számlát, és küldheted vissza kitudjahova Kínába gond esetén...Gondolom nem tudnak olyan nagy volumenben rendelni, hogy lejjebb nyomhassák az árakat, ezek a telók 180$-nál kezdődnek a legolcsóbb helyen. 49.000 Ft-nál ez kb. 200$ mai árfolyamon. Pluszba még lehúznak csomagbiztosítással meg postaköltséggel, lol: "Szállítási költség 1420 - 6000 Ft / Termék". Most döntsd el mennyit raknak még rá...
Vám csak ugyanannyira kilőve, mint bármilyen saját rendelésnél (ha nincs szerencséd, fizetheted...), supportot meg innen többet kapsz, lefogadomCég benyomását keltik, de gondolom gond esetén már csak elküldenének a f*szra/gyártóhoz, akkor már sokkal egyenesebb dolog vaterán no garival hirdetni...
-
beers
addikt
válasz
sajtjani #1204 üzenetére
Akkor megnyugodtam, azt hittem ezeken csak a kínai market megy!
Jó a telefonod, cserélném is rá a defy-met, de nekem az 5" nagy!
3,7 után max 4-est vagyok hajlandó venni! JIAYU G2-est néztem ki, de még csak előrendelhető....!
Szívesen megnézném, hogy a 6575-ös mtk hogy viszonyul a OMAP3630-ashoz, de konkrét összehasonlítást még nem találtam....!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest