- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Kvazár, ezt S820J régebben találtam mikor magyar menüset kerestem.
Azt írják 4.0 van rajta, de a képeken látszik hogy valamilyen moddolt ginger igazából. Ezért gondolom hogy valós a Magyar menü. Sajnos 6573 650MHz csip van benne, de a sajátomat (J8000) használva még sose akartam földhöz vágni lassúság miatt, akadásmentes, már arra gondolok hogy a GSX531 gpu segít be, ami elég erős ebben a szegmensben.
A 2x gps sebesség csak egyedül az FG8 romhibája volt. -
beers
addikt
Az árral nincs baj, a működéssel van!
Ami duál és magyar, az a Alcatel OT-918D!
Ezt nem venném, elég gyenge vas.
Mint köztudott, az android soha sem tökéletes, ez az mindig kiakad, nem úgy működik, stb...!
Teljesítményben és árban jók a mtk6575-ös telefonok, viszont nincs benne magyar menü!
Nekem 3 napja jött meg a lenovo A750-esem, elégedett vagyok vele! -
jFox
addikt
Ezért nehéz Kínából rendelni bármit is, mert nem nagyon lehet hinni a leírtaknak. Én azt tapasztalom, hogy amiket a Vaterán és hasonló magyar oldalakon hírdetenek azokból érdemes mazsolázni. Ha az árat sokallod, akkor keresni egy ugyanolyat Kínai site-on és onnan megrendelni. (Bár itt meg a vám okozhat még meglepetéseket.)
Valamelyik oldalon még olyat is olvasta, hogy az akkumulátor kapacitás úgy volt leírva, hogy pl. jelzett 1200mAh (valós 850mAh)Azért itt legalább annyiban korrektek, hogy megmondják mennyi a valós.
Egyébként ha ilyen kínai noname-ben gondolkodsz, érdemes olyan készüléket venni, amibe belepasszol valamilyen márkásabb készülék akksija. Pl. Nokia, SE, Motorola, stb. Sokszor az a két db akksi is kevés egy napra amit adnak hozzá.
Az enyémre is az van írva, hogy 12.1MPx a kamera, már gondolkodom rajta, hogy lehetne azt az 1-est lefesteni az elejéről, mert csak 2MPx. -
jFox
addikt
A kínaiaknak nem lehet mindent elhinni. Amikor én is válogattam, olvastam olyanokat....
Hiteles információ forrás már csak az, ha valaki vett olyat és konkrétan megmondja, hogy mit olvas ki a telefonból. De még az sem mindíg. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy típust gyárt legalább 4-5 cég.
Az én telefonom pl. a Dealextrem szerint 2.2-es android van a Phone About azt írja benne, hogy 2.3.1-es és az android system info meg konkrétan 2.2.2-esnek írja.Szóval hazudnak ott ahol tudnak.
Olvastam olyat is hogy a telefon nevében ott volt, hogy 3G de a leírásban írták, hogy ez nem azt jelenti, hogy tudja a 3G-t, hanem a telefonnak ez a 3. verziója/generációja.
Ez meg olyan mint annak idején Panascanic, Yamada, stb. rádiósmagnók a piacon.
A legjobb ha megnézed a chipset-et és arra rákeresve már el lehet dönteni, hogy tudja-e a 3G-t vagy nem. -
jFox
addikt
Még egy dolog eszembe jutott. Ezeknek az akksija nem valami híres. Főleg az olcsóbb típusoké. Ezért is adnak hozzá 2db-ot.
Én is azzal kezdtem, hogy vettem hozzá egy GYÁRI Nokia akksit, mert ez kompattibilis a BP-4L-es akksival. Gond nélkül bele ment, és így kibír 2-3 napot is egy feltöltéssel, használattól függően. (A gyári akksi jó ha kibírt 1 napot!) -
jFox
addikt
Az èn FG8-amban 416MHz-es fô mag van és egy 208MHz-es média proci. 2.2.2-es Android van rajta, de szerintem nincs baj a sebességével. Angry birds is fut rajta igaz, nem olyan folyamatos mint mondjuk Blade-en, de el lehet vele szórakozni. Van néhány alkalmazás, ami valamiért nem fut rajta, de találtam mindenre alternatívát eddig. Szóval abszolút használható. A kamera nem egy ász, de használható. A GPS jól mûködik, leszámít azt az apróságot, hogy a sebességet duplán mutatja. Tehát,ha megyek 50-nel akkor 100-at ír.
Van ott telefon is, néz szét jobban. BlueBo 1000 a típusa. Én is tõlük akartam venni, csak az AGPS miatt nem azt vettem. Az FG8 -ban elvileg rendes GPS van.
-
jFox
addikt
Szia!
Azt kell eldöntened, hogy mennyit szánsz rá. A komolyabb 3G/HSDPA képes modellek olyan 60eFt körül kezdődnek. Ha nem kell a 3G már egész olcsón lehet kapni (Kínából) használható modelleket. Nekem egy FG8 van, meg vagyok vele elégedve. (Ha lesz egy kis időm írok róla egy cikket a logouton)
Náluk van már magyarított dual sim droid is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest