- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
tuxihome #9122 üzenetére
Én az aksitöltéssel kapcsolatos problémákat olvastam. Felteszik este töltésre, reggel lehuzzák, és 10%-ot esik hirtelen az aksi töltöttség jelző. Egyébként az OT-918d-nek is volt töltés problémája, ezért szomorúan olvastam, hogy nagytestvérnél is van valami. (ot-918d-nél, ha túlmelegedett az aksi, 42°C felett letiltotta a töltés és nem indította újra. Ezt a hőmérsékletet nyáron szélvédő mögött könnyen el lehetett érni, és azon kaptad magad, megérkeztél a célállomáshoz leveszed az autóstöltőről a telód, és csipog, hogy lemerül... )Jó lenne tudni ez valós probléma-e?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- E-roller topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest