- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- BIOS frissítés
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktamas55
tag
válasz
szabi__memo #457 üzenetére
Most látom, hogy a 457-es bejegyzésre küldtem a választ, a 458-asra szántam.
Nekem kb. két hónapja van a9100 készülékem. Minimálisan meg vagyok vele elégedve. A GPS-t nem használom, arra van rendes GPS, a telefon az telefon legyen. A Bt és a WIFI ha megtalálta a párosított készüléket akkor már működik, de elég nehezen kapcsolódik. ha már volt párosítva akkor is egy későbbi bekapcsoláskor szinte soha nem találja a párját. Kezdődhet a pároztatási procedúra elölről.
Mint telefon jól működik. Jó a hangja, jó a kihangosítása, bár a térerő mindkét kártya esetében eléggé ingadozik. Többször elveszti a jelet, igaz csak 1-2 mp-re. (Beszélgetés közben még nem volt ilyen, csak egyéb használat közben!) Elég sok magyaritott app. van hozzá és jól használhatóak.
Nekem is volt már több dual sim-es telefonom, (az utolsó egy Samsung B7722) azoknak mindegyiknek 2 db. IMEI száma volt, ennek a kínainak csak egy van. Ennek mi lehet az oka? Egyébként működik ugyanazon szolgáltató két kártyájával is, és más más szolgáltató kártyájával is. Az akksi csak telefon esetén kb. 2 napot bír.
Vigyázz a vámmal az még rájön az árra. Keress olcsóbb helyet, ez kapható 230 USD-ért is.
Kb. 7 nap alatt megérkezett. Nem egy Samsung Galaxy S 2, de az ára sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest