- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
amisis #34978 üzenetére
nem vagyok egy öreg ember a magam 28 évével. ráadásul pont egy olyan társadalmi rétegben vagyok, ahol mindenki megfordul a "redősnyakú" vállalkozótól a hétköznapi melóson át a kocsmárosig minden az ismeretségi körömben. a tizenkétéves t@kony is megvan unokaöcsém személyében és senki ismétlem SENKI nem attól lesz menő hogy éppen milyen telefont szorongat. a sógorom pont ugyanolyan hozáállásal van mint te azért vette meg magának az S4 . tegnap előtt belinkeltem neki az Iocean X7 elite linkjét és majdhogynem kurv@@nyázott, hogy miért vette meg. egy telefontól nem leszel menő....ha meg olyan haverjaid vannak akik akkor tartanak valakinek ha "lemosható tetkóval" rohangálsz meg "magnum fagyit" eszel és "hamburgert" tolsz akkor ott mindenkivel gond van. a haverjaiddal mert ilyenek és veled hogy ilyenekkel haverkodsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest