- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
robertone2
üzenetére
Én speciel (egy igen tartósnak mondható bug/user error miatt) rászoktam, hogy pc-n töltöm a telefonomat.
Ugyanis nagyon soká találtam meg a wifi alvási irányelvek között a SOHA opciót. De azt kifigyeltem, hogy töltés alatt megjönnek az üzenetek, legyen az FB, Gmail, vagy Gtalk. ÉS az én gépem olyan halk, hogy megyek tőle egy méterre is aludni. Így a teló, ha nem voltam úton, folyamatosan a kanócán lógott az USB-n. Hisz ha egyszer pl munkából hazavergődök, akkor van akár 10 órája is feltölteni. De nem kell arra figyelni, hogy a töltőt húzzam ki, mert kész. és ne egye feleslegesen az áramot. Hisz az E350-es procis gépem 0/24 ben megy az év 360 napján legalább. És így (mégegy) egy felesleges 230V ->5V adaptert ki sikerült zárni az életemből.
Nevessetek ki, ilyen téren sötétzöld vagyok. Pl a 12V-os táp, ami a gépbe lehet áramot van egy póklábbal 4 ágra osztva. EGyet a PC, egyet a modem, és egyet a rooter kap. De nekem ez így jó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utána meg már ez vált megszokottá. Olyannyira, hogy a töltőfejet szinte csal utazás során keresem meg. Az akku semmi panasszal nem élt eme megszokás ellen. Gyakorlatilag nem veszem észre, hogy már két éve így nyüstölöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új pc házak! Kèszleten!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)